ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
sumka a mnie denerwuje tłok w świeta w kościele
jak dla mnie to w święta do kościoła przychodzą tzw. gapowicze- bo jesli ja miałabym odwiedzać kościól 2 razy do roku, to robiłabym to wtedy kiedy takich tlumów nie ma- jeżeli faktycznie zależaloby mi na modliwtie a nie odbębneniu świat, a tak to są tłumy, i zamiast jeszcze skupić się na modlitwie to rozglądaja sie dookoła jak kto ubrany itd.......jak ja tego nie lubię
u nas też w kosciele jest specjalny przedsionek dla dzieci- i zazwyczaj w niedziele na 8 jestesmy my i jescze jeden mały chłopczyk, a w świeta było z 15 maluchów
i to z całym arsenałem zabawek, i tylko właśnie ten chłopczyk, który ma tak 2 latka bawił się obrazkami kościelnymi, skarbczykiem, a wszystkie pozostałe dzieciaki miały samochody, lale...bez komentarza
jak dla mnie to w święta do kościoła przychodzą tzw. gapowicze- bo jesli ja miałabym odwiedzać kościól 2 razy do roku, to robiłabym to wtedy kiedy takich tlumów nie ma- jeżeli faktycznie zależaloby mi na modliwtie a nie odbębneniu świat, a tak to są tłumy, i zamiast jeszcze skupić się na modlitwie to rozglądaja sie dookoła jak kto ubrany itd.......jak ja tego nie lubięu nas też w kosciele jest specjalny przedsionek dla dzieci- i zazwyczaj w niedziele na 8 jestesmy my i jescze jeden mały chłopczyk, a w świeta było z 15 maluchów
i to z całym arsenałem zabawek, i tylko właśnie ten chłopczyk, który ma tak 2 latka bawił się obrazkami kościelnymi, skarbczykiem, a wszystkie pozostałe dzieciaki miały samochody, lale...bez komentarza