reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem :-):-).
Już ze szkoły i siedzę sobie :happy::happy:.
@ przyszła :-D:-D:-D.
Jeszcze 2,3 cykle i zaczynamy staranko.:-):-)
NieSamowita życzę udanego wyjazdu :tak::tak:. Odezwij się jak wrócisz ;-).
Wagnies życzę miłego odpoczynku
Gosiu jestem po wrażeniem :szok::szok:. Ślicznie wyglądasz :yes::yes:
Puchatko jak minął dzień??:-):-)
Telmo tez sie denerwuje przed starankami ale to chyba normalne ;-).

reklama
Ja gdybym była na twoim miejscu i miała takowy w szufladzie, to na pewno bym nie wytrzymała:-D :-D :-D . No, ale niestety taka już jestem - kompletny brak silnej woli:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!!!

No myślałam że nie ale jednak i będę miała wolne weekendy a jeśli mi sie zdarzy sporadycznie jakis wyjazd to płatny ekstra i będę pracowała w agencji artstyczno-rekalmowej i trochę sie boję ale mój mężuś bardzo mi kibicuje od początku i powatarza że zasłużyłam sobie w końcu na porządną pracę i pwenie ma racje starszy jest a starszych trzeba słuchać :laugh2:

Ilonko wcześniej juz pisałam jak to dzis było z moim dzionkiem więc się nie będę powtarzać żeby nie nudzić ale to ogólnie była mieszanka radości:-) i jakis takiś:baffled: :confused:
telma specjalnie kupiłam go dopiero dzisiaj i do jutra musi zaczekać bo wiem że teścik najlepiej robic z rana wtedy wynik pewniejszy przeczuc mam kompletny brak raz ciąża za pół godziny że jednak @:eek:

Witaj Isikora,co słychać?
Puchatka - z tego co piszesz o pracy to "brzmi pysznie"- (wiem trochę głupie jeśli chodzi o pracę,al tak mi przyszło do głowy)- jeszcze raz gratuluję i czekam na sprawozdania z nowej pracy- oczywiście trzymam kciuki!
PS No, słuchaj męża, bo mądry Facet:-)

Puchatko trochę jestem zmęczona bo ta szkoła i powrót busami do domu i nie doczytałam co tam u ciebie ale już nadrobiłam zaległości :-):-).

Telmo wszystko dobrze , tylko coraz bardziej sie denerwuje jak to będzie po 23 czerwca :-D:-D.
Podpisaliśmy dzisiaj dokumenty w USC i powiem wam,że zamiast radości strasznie sie zestresowałam. :szok::szok:

telma to dobre określenie i mam nadzieję że w pracy będzie super chociaż staram sie też za dużo nie myślec i za bardzo sie nie nakręcać. O fasolce też miałam nie za bardzo myślęc ale jakis taki mam dzień że wszystko kręci się wokół maluszków i chyba w tej chwili tak samo boje sie dwóch kreseczek jak i jednej:baffled:

Ilonko może to dlatego że po tej jednej rzeczy człowiek naprawdę sobie uświadamia że odda swoje życie w czyjeś ręce a we własne przyjmnie czyjeś a poza tym stresik do pewnego stopnia jest nieodłączny bo to jednak jest poważan decyzja i jak sie ja podejmuje świadomie to bierze sie pod uwage wszystkie kosekwencje:tak:

reklama
hej dziewczyny dzieki serdeczne ,
hihi musze przyznac ze tez jestem pod wrazeniem,
wiecie to wszystko make-up , swiatla i taki to efekt, na co dzien jestem normalna dziewczyna:-) wiec ciesze sie ze maz sprawil mi taka pamiatke, ze wygladalam drugi raz szcegolnie w moim zyciu -bo perwszy to byl slub:-) :-)
dzieki wam za mile slowa;-) i milej nocki

Do góry