reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

A z kolei moja znajoma radzila mi kupowac z odpinana barierka, albo bez. :-D Jej Maly stasznie sie denerwowal jak mial cos przed soba. I sam wchodzil do wozka, jak byl bez barierki. Zeby wszystkie dzieciaczki byly takie same, zycie byloby latwiejsze. ;-)

reklama
Sluchajcie ja mam pytanie czy ktoras mama zamontowala barierke w drzwiach bo akurat nam jest potrzebna bo miedzy pokojami mamy mamy korytarz i schodu na dol :confused: :confused: :confused:

Sluchajcie ja mam pytanie czy ktoras mama zamontowala barierke w drzwiach bo akurat nam jest potrzebna bo miedzy pokojami mamy mamy korytarz i schodu na dol :confused: :confused: :confused:

My jeszcze nie, ale bedziemy musieli cali sie zabarykadowac juz wkrotce :-D ;-) bo mamy otwarta przestrzen i wszedzie schody :-)

Moja kuzynka montowala kiedes bramke na schodach. Pierwsza powazna umiejetnoscia jaka posiadl jej synek bylo wchodzenie na schody od tylu (stopnie nie byly zabudowane). :-D :-D :-D

Sandra ten jest leciutki i fajnie się składa, ma dwie wersje jedną z barierką druga bez:
HAUCK TRAXX CANDY+2007+folia Wys.12 h @E.@OKAZJiA (191936303) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupiłam delti duck i jestem zachwycona, waży 5.5kg i super się prowadzi, są też inne kolorki, tylko żeby go pooglądać w internecie ściągnęłam sobie katalog z deltima, a potem znalazłam w sklepie w Rybniku:-D

Bedytko, a ten Wasz Deltim jakie ma wymiary po zlozeniu?
Nad tym Hauckiem w linku sie zastanawialam, ale on duzo wielkoscia po zlozeniu nie odbiega od mojego Graco - roznica max. 10 cm w danych wymiarach. Graco jest nawet krotszy...
Chcialabym cos takiego malego jak Quinny Zapp, ale on nie ma regulacji oparcia chyba z tego co mi wiadomo...

reklama
Do góry