reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****:-D
Dzieki Bedytko,
kurde, musze znalezc jakis mniejszy wozek...Bo wymiary Graco wg allegro to:
WYMIARY WÓZKA ZŁOŻONEGO:
  • długość: ok. 88 cm
  • szerokość: ok. 48 cm
  • wysokość: ok. 58 cm
Ja tez mam duze auto z duzym bagaznikiem (bmw), ale bagaznik jest jakos tak skonstruowany, ze ogolnie to wozek sie miesci i miejsce jeszcze jest, ale cholernie trudno jest go tam wlozyc...
Potrzebuje czegos takiego jak juz wspomnialam wczesniej jak Quinny Zapp, ale zeby byla chociaz 2 stopniowa regulacja oparcia (siedzenie i na plasko). Chyba nie znajde...:-D

sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz:tak:

sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz:tak:

No wlasnie chyba tak zrobie. Pojade do sklepu, poogladam, pomierze itd. a potem zamwoie taki model na allegro, bo wychodzi duzo taniej.

zycie pokazalo,ze jednak moja spacerowka na duzych kolach, skladana,tak ze niech ja cholera wezmie, na wakacjach sprawdza sie idealnie:-)

wyboje, piasek na plazy,gorki i pagorki to dla niej pestka:tak:widzac,jak sie mamy mecza z parasolkami na piachu poklepalam swoja po kolkach i ciesze,sie,ze ja mam;-)

a tak na marginesie parasolka nie wejdzie mi do bagaznika,mamy butle z gazem na wierzchu i lipa, wchodza wozki skladane na plasko.......

kupiliśmy spacerówke:-):-):-)
jednak padło na bd active, ogólnie mi się podoba ale w trasę dopiero jutro mam nadzieje że moja radośc nie prysnie:happy: po pokoju prowadzi sie fajowo i nawet z mała jestem ja w stanie bez problemu podnieść:tak:jest zgrabniutka i kosztowała w sklepie tyle co na allegro (a na allegro bym musiała czekać i płacic za przesyłkę)
małej spacer nową fura po pokoju się bardzo spodobał:-D

reklama
Najlepiej byloby miec 3 wozki:
- parasolke
- miejski wozior
- na duzych dmuchanych kolach :-)
W moim przypadku ta opcja bylaby najwlasciwsza, ale ze fundusze na to nie pozwalaja musze sie zadowolic tym co mam i kupic ewentualnie jeszcze jakas spaceroweczke leciutka i mala :-)

Do góry