no wlasnie a te bramki drogie jak cholera kolo 150-200 zl jednaMy jeszcze nie, ale bedziemy musieli cali sie zabarykadowac juz wkrotce;-) bo mamy otwarta przestrzen i wszedzie schody :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no wlasnie a te bramki drogie jak cholera kolo 150-200 zl jednaMy jeszcze nie, ale bedziemy musieli cali sie zabarykadowac juz wkrotce;-) bo mamy otwarta przestrzen i wszedzie schody :-)

Super, jakbys mogla to bylabym wdzieczna (wymiary po zlozeniu).sandra zmierzę w domu wózeczek, bo nie umiem znaleźć na internecie żadnych informacji![]()
no wlasnie a te bramki drogie jak cholera kolo 150-200 zl jedna![]()
![]()

mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****Super, jakbys mogla to bylabym wdzieczna (wymiary po zlozeniu).

Dzieki Bedytko,mierzone miarką krawiecką;-) ok. 114cm x 35cm x 30cm, do moich dwóch bagażników (astra, thalia) wchodzi z palcem w *****![]()

sandra no faktycznie też mały ten Twój graco, chyba będziesz musiała coś na miejscu przed sklepem po przymierzać do bagażnika, mam nadzieję, że coś znajdziesz![]()
widzac,jak sie mamy mecza z parasolkami na piachu poklepalam swoja po kolkach i ciesze,sie,ze ja mam;-)
po pokoju prowadzi sie fajowo i nawet z mała jestem ja w stanie bez problemu podnieść
jest zgrabniutka i kosztowała w sklepie tyle co na allegro (a na allegro bym musiała czekać i płacic za przesyłkę)