reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Pycia podzielam entuzjazm...woooow!
No to juz nie przelewki,ja bym na Twoim miejscu na walizce siedziala heheheh :)
Gratuluje dziewiatego okienka,maluszek juz prawie puka w to okienko ;)

reklama
Pycia- gratulacje:)
Dzagud byłam dzis u gina i mnie macała, wszystko dobrze i bez zmian:) po 20 maja planuję urodzić, ciekawe co na to Eryk. Wielka szkoda, ze nie będzie Bykiem;-)
Luka, faktycznie irytująca sytuacja :( mam nadzieje że się szybciuchno rozwiąże:)

Pycia, gratulacje !!
Sorga, to super, że wszystko ok. A dlaczego planujesz akurat po 20-tym?? :szok:

Ja jutro jadę do mojego gina i jeśli dzidzia ma odpowiednią wagę to ja planuję już rodzić, hahahaha ;-)

ja na szczęście póki co osobiście z zusem problemów nie mam. kasa dochodzi w dzień wypłaty bez żadnego problemu, ostatnio dostałam decyzję, że przyznają mi rehabilitacyjne:tak: żeby jeszcze mój mąż nie miał z nimi problemu, byłoby super.
Olla ja długo jakoś nie dostawałam maila do aktywacji na fotosiku, potem link nie wchodził, ale jakoś poszło
Pycia gratulacje:-)
Luka maltretuj admina, żeby jak najszybciej coś zrobił w twojej sprawie
Monika ja już do gina nie idę, chyba, że do 20go nie urodzę:-D więc powoli też juz planuję:tak: nawet dzisiaj przytargałam torbę z piwnicy (na co mój mąż - czy w tą jedną się spakuję?:szok: ) i mam zamiar się pakować:tak:

Monika , na innym wątku pisałam że od 20 odstawiam leki rozkurczowe zgodnie z zaleceniem lekarza:D no i moge rodzić:p

Wiecie co, ale bym się uśmiała, jakbyśmy wszystkie krótko-szyjkowe i zagrożone przedwczesnym porodem urodziły po terminie ;-) :tak: :-D :-) .
No bo przecież los bywa okrutny i przewrotny :szok:

Monika moja doktor powiedziała że to bardzo prawdopodobne po tych lekach...:no: aj a nie chce juz czekac

reklama
Do góry