reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Gosia - jak sie niepokoisz to jedz do szpitala. I tak jak mowi Jola - na tym etapie ciazy to wszystko z corcia powinno byc ok.

reklama
w rmwfce mówią własnieże w wawie 2 szpitale położniczo -ginekologiczne strajkują i własnie byli jak babke odesłali do innego szpitala na ktg, przyjeliby ją tylko z krwawieniem albo w stanie zagrożenia życia.

O to dupa;( A ktore to szpitale...:confused:
No to ciekawe czy szkola rodzenia bedzie. Chyba nie odwolaja...Bo udusze jak sie okaze ze jutro w upal na darmo bede jechac...

jakbym usłyszała to bym powiedziała, ale słyszłam końcówkę i wypowiedz pracownika o tych krwawieniach...:zawstydzona/y:

w wawie i bez strajku odsyłanie jest powszechne.. :eek:
z tego co wiem do strajku na 2 godziny miały się przyłączyć dwa ginekologiczne: solec i bródnowski -Dzagud się do niego wybiera :baffled:
Oj żeby te strajki się skończyły bo inaczej będziemy w stresie żyć..

Super! Właściwie to u mnie na "widelcu" są właśnie te dwa - bródnowski lub tak jak chciałam na początku - solec. Hi, hi, będzie ekstra, jak w końcu wyląduję na Św. Zofii albo Karowej. Nic to, staram się nie stresować - przecież do diabła gdzieś urodzić muszę, a poród to tak jak nagły wypadek i nie mogą odmówić przyjęcia.

A ciekawe co u nas w Poznaniu,mam nadzieje ze dzieki położnej mnie nie odesla

reklama
Nie no... poród chyba przyjmą niezależnie od strajku. Przecież mają nie narażać życia i zdrowia pacjentów. Mają działać jak przy ostrym dużyrze.
Ktg to co innego - to badanie.

Miałam wczoraj listę szpitali ale gdzieś mi wcięło linka. Na tvn24 mówili że u nich na stronie jest dostępna pełna lista.

Do góry