reklama
dziewczyny znalazlam fajny link jakby ktos chcial poczytac o wczesnych oznakach porodu, jedynie co to jest po angielsku...
Early Signs of Labor - How to Recognize Labor Symptoms
Early Signs of Labor - How to Recognize Labor Symptoms
w wawie i bez strajku odsyłanie jest powszechne.. 
z tego co wiem do strajku na 2 godziny miały się przyłączyć dwa ginekologiczne: solec i bródnowski -Dzagud się do niego wybiera
Oj żeby te strajki się skończyły bo inaczej będziemy w stresie żyć..

z tego co wiem do strajku na 2 godziny miały się przyłączyć dwa ginekologiczne: solec i bródnowski -Dzagud się do niego wybiera

Oj żeby te strajki się skończyły bo inaczej będziemy w stresie żyć..
Super! Właściwie to u mnie na "widelcu" są właśnie te dwa - bródnowski lub tak jak chciałam na początku - solec. Hi, hi, będzie ekstra, jak w końcu wyląduję na Św. Zofii albo Karowej. Nic to, staram się nie stresować - przecież do diabła gdzieś urodzić muszę, a poród to tak jak nagły wypadek i nie mogą odmówić przyjęcia.
reklama
E
efilo
Gość
Nie no... poród chyba przyjmą niezależnie od strajku. Przecież mają nie narażać życia i zdrowia pacjentów. Mają działać jak przy ostrym dużyrze.
Ktg to co innego - to badanie.
Miałam wczoraj listę szpitali ale gdzieś mi wcięło linka. Na tvn24 mówili że u nich na stronie jest dostępna pełna lista.
Ktg to co innego - to badanie.
Miałam wczoraj listę szpitali ale gdzieś mi wcięło linka. Na tvn24 mówili że u nich na stronie jest dostępna pełna lista.
Podziel się: