reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny, a czy bierzecie jakieś witaminki, bądź inne specyfiki? Takie "wspomagacze" w zajsciu w ciążę? Oczywiście nie licząc folika ;) jestem ciekawa

Ja biorę Acard - ponoć ułatwia zagnieżdżenie.
W poprzednich staraniach też brałam.
Biorę cynk, piję siemię.
Jak się nie uda, to wezmę Clo, ale to już pisałam :)

Mąż bierze selen, cynk i kwas (pomaga na żołnierzyki).
A przy pierwszych brał Axaren.

Był u nas lekarz - Tomek ma jelitówkę.
Ale je i pije dużo więc jest ok :)
Lekarz mówi że już jutro powinno mu przechodzić.

Niunians - nie spoznia się, właśnie chyba przyjdzie parę dni prędzej :)

Mama, Anik - dużo zdrówka ;)

Fimka - biedaki... szybkiego powrotu do zdrowia dla nich ;)

Ja dopiero się obudziłam, nawet jeszcze z łóżka nie wstałam :p dalej chce mi się spać a tu wstawać trzeba...

Ja biorę Acard - ponoć ułatwia zagnieżdżenie.
W poprzednich staraniach też brałam.
Biorę cynk, piję siemię.
Jak się nie uda, to wezmę Clo, ale to już pisałam :)

Mąż bierze selen, cynk i kwas (pomaga na żołnierzyki).
A przy pierwszych brał Axaren.

.

O, Acard bierzesz? Nie wiedziałam ze ułatwia zagnieżdżanie. Ja brałam Acesan (to samo) jak byłam w ciąży, ale teraz przy staraniach nie kazał mi brać..

Ja biorę folik i witaminy - Symnatal Pro baby albo Pregna plus.
Mąż bierze folik.

w końcu udało się zalogować :-)
Ja biorę tylko kwas foliowy + zdrowe żywienie (naturalne witaminy, te w tabletkach i tak wchłaniają się w niewielkim stopniu). A jakie witaminy i minerały wspomagają mężczyzn w staraniach? Bo może dostosuje dietę też pod kątem mojego G.
W styczniu lecimy robić badania i zobaczymy czy to ze mną czy z G jest coś nie tak. A może okaże się, że wszystko ok, mam taką nadzieję :-)

uf udało się zalogować ;)

beta ponad 1000 ale tsh powyżej 5 ;/ jutro idę po skierowanie do endokrynologa i jakieś hormony na zbicie tsh póki co. A 4 stycznia mam wizyte u ginekologa ;)

Ostatnia edycja:
reklama
uf udało się zalogować ;)

beta ponad 1000 ale tsh powyżej 5 ;/ jutro idę po skierowanie do endokrynologa i jakieś hormony na zbicie tsh póki co. A 4 stycznia mam wizyte u ginekologa ;)

Wow! Ekstra!!! Gratulacje! Który to dzien cyklu jest i dpo dzisiaj??
Dopiero 4.01? :) wytrzymasz tyle czasu? :)

Do góry