dziewczyny co sadzicie o zapinaniu pasow w aucie?
Jezdze codziennie i po miesicie nie zapinam, za miastem tak, ale mnie denerwuja... bo mam wrazenie ze uciskaja brzusio.... Zapinacie pasy? I jakie macie zdanie na temat bezpieczenstwa a pasow?
![]()
Zapinam, w ciązy z Wikiem mialam 3 stłuczki z mojej winy. Wolę nie ryzykować że uderzę brzuchem o kierownicę, pasy zapinam w taki sposób ze ta dolna pozioma część leży mi na udach i nie uciska brzucha tylko leży tuż pod nim.
Zaraz wejde na wage.... chwila....
67 !!!!!...... masakra. Wiece co..., jakos przez cale liceum wazylam 45kg. Pozniej poznalam mojego i zaczelam tyc
... tylam przez 7 lat i zatrzymalam sie na wadze 60kg. Jak zaszlam w ciaze wazylam juz 63kg, w 12 tyg wazylam 65kg a teraz .....67!!!!!
Nadal mysle o tej mojej kuzynce co jest w 6 miesiacu a wyglada jak szczypior
No coz oswoilam sie z mysla, ze to ciaza i naturalne ze tyje, ale kurna wy tyle nie wazycie![]()
larvunia jak Cię zdzielę zaraz

CZeść
jeśli można to chętnie do Was dołączę... to moja druga ciąża. Pierwszą mocno spędzałam na bb, teraz chętnie u Was pobywam, ale napewno znacznie rzadziej bo czas mocno ogranicza mi mój 17-miesięczny synek. Termin mam na 26 listopada :-)
przepraszam za błędy i literówki jakie będą mi się zdarzały bo razem z Kacperkiem na kolanach piszemy na klawiaturze a on bardzo mocno się chce udzielać
pozdrawiam wszystkie listopadówki
Witaj Fuczak! :-)
hej,
widze, ze o kopniaczkach ciagle rozprawy...
mi sie wydawalo, ze czuje jakis ponad tydzien temu a teraz cisza
mam za to jakies dziwne ciagniecie, jak sie np. za szbko podniose, bardzo nieprzyjemne uczucie![]()
mam dokładnie to samo, kiedy nagle wstaję czuję takie nieprzyjemne bolesne ciągnięcie i muszę się spowrotem zgiąc w pół zanim się znowu powoli podniosę