Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polecam olapkex , włosy po tym miałam hjak z reklamyOstatnio sie zapisałam na farbowanie włosów z olaplexem ale jak zaciaze to chyba odłożę wizytę, wicie może cos o tym zabiegu? Czy warto?
a mi ciezko zakupy po pracy wniesc, podziwiam Cie Kochana, ze dawalas rade
ja sie boje jak sie przeprowadzimy i nam sie 3 pietro trafi, oooo bedzie problem, ale sasiedzi sa dziwni, pamietasz jak kiedys pisalam jak nowa kanape wnosilismy i sasiadka wyszla zobaczyc co sie dziejeOjj nie wspominam tego najlepiej. Szczególnie jak kiedyś wracałam z pracy z zakupami. Moja ledwie chodząca córka postanowiła wejść samodzielnie, a mój wówczas prawie czteroletni syn zażyczył sobie żeby go wnieść. Na próbę odwrócenia sytuacji oboje zareagowali potężnym wrzaskiem. No i szłam schodek po schodku z tasiami i synem na rękach, próbując asekurować córcię. Dzieci wrzeszczały, ja mokrzutka i wyobraźcie sobie, że niemal wszyscy sąsiedzi wyjrzeli, żeby zobaczyć co to za wrzaski i coś od siebie dorzucić. Ale żaden nie wpadł na to żeby mi chciaż te zakupy pod drzwi podrzucić. Jak dotarłam do mieszkania to tak ryczałam że szok, ale od razu przeprowadzka nabrała tempa.
baj baj ja od roku ualeznionaIdę i ja, bo znowu się od BB uzaleznie,Dobranoc!