Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio sie zapisałam na farbowanie włosów z olaplexem ale jak zaciaze to chyba odłożę wizytę, wicie może cos o tym zabiegu? Czy warto?i o wlosy bardzo dbam i na to tez kasa idzie
Oh jak mi się marzy mieszkanie własnościowe w domuJak w incepcji, tylko centalne bym miała, i nie musiała płacić czyszu. Miodzio!
My 3 lata temu wpakowaliśmy się w kredyt, uratował Nas oczywiście wkład własny -połowa wartości, .. dzisiaj już spłacone i myślimy o budowie, działkę mamy.... tylko chęci by ruszyć papierolologię brak. Wygoda mieszkania też Nam nie przeszkadza....![]()
a mi ciezko zakupy po pracy wniesc, podziwiam Cie Kochana, ze dawalas radeNessi my mieszkaliśmy w bloku i wtedy za nic bym tego nie zamieniła- wygoda jak nie wiem co. Ale jak synio na świat przyszedł to na gwałt działki szukaliśmy. Miała być na piaskownicę i altankę. Altanki nie mam do tej pory, ale chałupę postawiliśmy. Mobilizacja była bo mieszkaliśmy na 4 piętrze bez windy i wnoszenie tych wszystkich wózków, nosidełek, zakupów i dwójki szkrabów było ponad moje siły.
podobaja mi sie laski z piegamiA ja sie nie maluje i perfumy od święta na codzień tylko dezodorantale makijaż juz mam bo jestem piegusek
Nessi my mieszkaliśmy w bloku i wtedy za nic bym tego nie zamieniła- wygoda jak nie wiem co. Ale jak synio na świat przyszedł to na gwałt działki szukaliśmy. Miała być na piaskownicę i altankę. Altanki nie mam do tej pory, ale chałupę postawiliśmy. Mobilizacja była bo mieszkaliśmy na 4 piętrze bez windy i wnoszenie tych wszystkich wózków, nosidełek, zakupów i dwójki szkrabów było ponad moje siły.
kiedyś wynajmowaliśmy na 4 piętrze bez windy ... jeszcze cięzką gondolę z dzieckiem i zakupami musiałam targać góra, dół ...oh ćwiczeń doświadczyłam jak Chodakowska! Orwell by tego nie ogarnął
na następną książkę. Ale zazdroszczę w domach placyków, mam co prawda taras, ale i sąsiadów za drewnianą antresolą. O nowym budownictwie nie wspomnę, bo co deweloper to lepsze esy-floresy wychodzą