reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jeszcze węgiel czy olej ? Czym grzejecie ?:)

Ekogroszek. Wiadomo jednorazowo wyleci jakieś 5tys.z budżetu ucieka ale zawsze jest szansa, że nie wszystko spalimy ;) jeszcze w solaryjne do grzania wody chcemy zainwestować. Ocieplić dom i ogrzewanie gazowe dołączyć.

Nam w trakcie tesciu kiedyś próbował wejść ale drzwi były zablokowane :D

reklama
Ekogroszek. Wiadomo jednorazowo wyleci jakieś 5tys.z budżetu ucieka ale zawsze jest szansa, że nie wszystko spalimy ;) jeszcze w solaryjne do grzania wody chcemy zainwestować. Ocieplić dom i ogrzewanie gazowe dołączyć.

przynajmniej se posluchal :-D

Ja sobie bardzo cenię prywatność i swobodę. Kredyt trzeba płacić, ale uwielbiam ten mój domowy azyl.

Kredyt to taki podatek od wolności ;)
Ja lubię perfumy. Musze mieć kilka różnych. Kremy różnie - czasami kupuje Estee Lauder a czasami Fitomed. Jedynie pod oczy niezmiennie najlepszy Biotherm. Wszystko zależy choć częściej wybieram naturalne. I oleje do włosów to moja miłość.

reklama

Oh jak mi się marzy mieszkanie własnościowe w domu :biggrin2: Jak w incepcji, tylko centalne bym miała, i nie musiała płacić czyszu. Miodzio!

My 3 lata temu wpakowaliśmy się w kredyt, uratował Nas oczywiście wkład własny -połowa wartości, .. dzisiaj już spłacone i myślimy o budowie, działkę mamy.... tylko chęci by ruszyć papierolologię brak. Wygoda mieszkania też Nam nie przeszkadza....:happy2:

Do góry