reklama
G
Gość
Gość
Podstawa to badania hormonalne, tarczyca. Potem histeroskopia, laparoskopia, droznosc jajowodow. To wszystko mozna na Nfz zrobic. Lekarze zazwyczaj kaza sie rok starac i potem przyjsc badania robic. Wiec jak ktos juz rok sie stara i nic to te badania to podstawa! Przy poronieniach to warto jeszcze zrobic przeciwciala antykardiolipinowe, przeciwciala anty tpo i anty tg. Jak wszystko dobrze wyjdzie to szuka sie dalej w immunologii.Strawbelka jakie badania? O czym pomyśleć?
My bez zabezpieczenia od maja, ale w sumie bez finału w "te" dni. Odstawilam tabletki, bo dojrzalam do mysli o drugim dziecku. Moj maz dojrzal we wrzesniu i wlasnie od września zaczęliśmy starania. Niestety już 4 cykl bezowocny ...![]()
lenaka
Fanka BB :)
Ja tez z Czestochowya u kogo sie leczysz? Ja polecam dr Tomanka z Bytomia, przyjmuje tez w Provicie w Katowicach. Odrazu sie Toba szybko zajmue i znajdzie problem.
Najpierw chodziłam do Lemańskiego, w ciąży do Jabłońskiego ale od straty do Olka, i w zasadzie konkretnego leczenia jeszcze nie podjęłam, na razie ustawię głowę do porządku, a później zajmę się wnętrznościami choć boję się że zapadnie jakiś wyrok i nie będę miała siły walczyć...
Ale dziękuję bardzo za polecenie, sprawdzę na pewno tego doktora i się pewnie tam wybiorę
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Ja Ci radze uciekac z Czestochowy. Tu lekarze nie maja takiej wiedzy jakie my mamy problemy. Poczytaj sobie opinie o dr Tomanku. Pojdziesz do niego odrazu Cie wezmie na oddzial do szpitala w Bytomiu, zrobi laparo, histero i droznosc. W ciagu miesiaca bedziesz miala to zrobione na nfz. Szpital super, opieka rewelacja , lekarze najlepsi. Dr Tomanek to aniol, bardzo dba o swoje pacjentki. Dziewczyno blagam Cie idz do niego, albo chociaz poczytaj opinie, pomniki chca mu stawiac. W Czestichiwie Ci nie pomoga!Najpierw chodziłam do Lemańskiego, w ciąży do Jabłońskiego ale od straty do Olka, i w zasadzie konkretnego leczenia jeszcze nie podjęłam, na razie ustawię głowę do porządku, a później zajmę się wnętrznościami choć boję się że zapadnie jakiś wyrok i nie będę miała siły walczyć...
lenaka
To tym chętniej się tam wybiorę. Dziękuję bardzo.Ja Ci radze uciekac z Czestochowy. Tu lekarze nie maja takiej wiedzy jakie my mamy problemy. Poczytaj sobie opinie o dr Tomanku. Pojdziesz do niego odrazu Cie wezmie na oddzial do szpitala w Bytomiu, zrobi laparo, histero i droznosc. W ciagu miesiaca bedziesz miala to zrobione na nfz. Szpital super, opieka rewelacja , lekarze najlepsi. Dr Tomanek to aniol, bardzo dba o swoje pacjentki. Dziewczyno blagam Cie idz do niego, albo chociaz poczytaj opinie, pomniki chca mu stawiac. W Czestichiwie Ci nie pomoga!
anik.
Mama Krzysia :)
Wczesniej mocny bo 18 ale wystarczylo mi 20 ml na 3 tygodnie. Od miesiaca przeszlam na 10 i tez jest ok.
Teraz to tylko pare buchow przez dzien i jakos wytrzymuje.
To ja 6
Wchodzę z mezem do sklepu. Mają własną wędzarnie. Na cały sklep pięknie pachnie świeżymi wedlinami, a ja musiałam wyjść bo mi się zrobiło niedobrze. ... uroki ciąży ha ha ha
Dzis robilam tsh trzymajcie kciuki żeby spadło po lekach
Dzis robilam tsh trzymajcie kciuki żeby spadło po lekach
G
Gość
Gość
Lenaka tylko dzwon i uwawiaj wizyte. On przyjmuje w antrum w bytomiu w kazdy poniedzialek po 15.00. Wizyta 120zl plus usg 100zl. W provicie w kazdy wtorek po 15 wizyta tam to chyba 170 zl ale tu juz masz wszystko w cenie wymazy usg wszystko. Ostatnio podobno nie przyjmowal juz nowych pacjentek w antrum bo mial ich za duzo. Wiec dzwon i sie umawiaj bo moga byc dlugie terminy. Lenaka dzialaj i walcz o szczescie, lecz dusze u psychoterapeuty i cialo, rob badania.
G
Gość
Gość
Lenaka a szpitala sie tam nie boj. Moze nie wyglada najpiekniej, ale opieka jest rewelacja, skacza obok Ciebie jak w prywatnej klinice, lekarzy masz najlepszych, nic Ci nie spitola jak w co niektorych szpitalach. Bedziesz w dobrych rekach!
reklama
Karolina93
trzymam kciuki by się Wam udało rzucić fajki!! i żeby poziom tsh u jednej się obniżył
ja mam to szczęście, ze nie pale i zaraz lecę po zeszyt by zapisać jakie badania na w razie by co zrobić jeśli nie uda się przez dłuższy czas zajść w ciąże