reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Karolina super leginsy:))
Doris:-) u mnie wg chinskiego kalendarza wypada chlopiec zobaczymy jak bedzie
Venicee na pewno bedzie już dobrze
Gwiazda musisz byc cierpliwa, u mnie na początku dzieciątko bylo tydz starsze, teraz juz tylko 4 dni wiec wszystko jeszcze bedzie sie zmieniać, nie ma czym sie martwić
Kamejka u mnie tez napisala mi badania prenatalne lub jeśli sie nie zdecyduje to usg w 12 tyg
Z tymi przesadami o tętnie, zachciankach co do płci jakos nie wierze :D
Dzisiaj już czuję sie dużo lepiej chociaz jeszcze musze trzymac diete przez 2 tyg, juz nie jestem taka słaba i jeść mi sie chce:))
Lece dzisiaj na 14.30 na usg juz nie mogę sie doczekać:D Milego dzionka dziewczyny

Hope, moja pierwsza dwójka już pełnoletnia, z córką zaszłam w ciąże mając 18 lat (teraz ma 21) z synem 3 lata później (ma 18), Mała ma 4 latka i teraz będzie Najmłodsza panienka :-)

doris wybacz, że pytam jeśli nie chce to nie odpowiadaj. Planowaliscie 4 dzieciątko czy to niespodzianka? Pytam bo w dzisiejszym świecie jeśli ktoś ma 3 dzieci to już się na niego dziwnie patrzy. Ja jak najbardziej jestem za tym, żeby rodziny były wielodzietne, sama mam 3 rodzeństwa.

Ja tez nie wierzę w te "przewidywania" płci na podstawie tętna lub smaków. Z Emilka całą ciążę nie miała ochoty na słodycze tylko jadłam cebulę, ogórki, wszystko co ostre i proszę. ...mam córeczkę. Teraz smaki mam identyczne wiec liczę po cichu ze znowu będzie dziewczynka :-)

_Ewelinka_ planowaliśmy, chcieliśmy rodzeństwo dla Małej ale takie mniej więcej w jej wieku, zaszłam w ciążę w marcu 2014, niestety w maju w 8tc przestało bić serduszko, potem kolejne ciąże biochemiczne, badania full leków i teraz wreszcie się udało

Mi się sprawdziło z chińskim kalendarzem, ale jeśli chodzi o smaki to wcale, bo stale jem kapustę kiszoną i ogórki konserwowe a jest Dziewuszka :-)

Julka89.89
Czekamy na relację z USG!:)

Karolina__85
Hihii cudne zakupy :D Jejku dziewczyny Wy już ciuszki kupujecie :D Ja to jeszcze nie myślę o tym ;)

Doris:-)

Super taka duża rodzinka :) Ja marzę o trójeczce.

Z tym tętnem świadczącym o płci widać różnie bywa. Niektórym się sprawdza niektórym nie. Heh trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać :D

U mnie z chińskiego kalendarza wyszedł chłopiec ale ogólnie to głupota jakaś straszna jest :p

Wczoraj byłam na badaniach krwi i moczu. Jeszcze ich nie robiłam bo byłam przez 2 tygodnie chora więc bałam się że wyniki zostaną przez to zniekształcone. Mam nadzieję że to nie za późno, bo standardowo wiem że robi się jakoś w 10 tyg a ja jestem już w 12.

Hejka pewnie już mnie nie znacie hehe :p Jak mam chwilke to zaglądam ale przeważnie jej niemam ;/ U mnie 11 tc i od 3 dni zapalenie dróg moczowych, skręca mnie z rana cholernie, w dzień jest lepiej, pije żurawine, płucze tantum rosa, nawet wziełam antybol po 1 ciąży bo też miałam takie problemy, wtedy super pomógł a teraz lipa... Macie jeszcze jakieś sposoby? Jutro do gina dzwonie bo długi weeend potem ;/ Aaa i wizyte planowo koło 10stycznia mam i mam nadzieję że sie dowiem co za fasolka tam siedzi :)

reklama
Do góry