reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Satchma kiedy miałaś łyżeczkowanie?? Ja dokładnie 3 tyg temu i pewnie @ dostanę za 3 tak przynajmniej miałam ostatnio . Mam nadzieję że przyjdzie o czasie a nie później bo jadę na badanie genetyczne i nie wiem czy można je robić jak będzię @.

Strawbelka zadzowń i się umów do Łodzi. Nie wiem czy daleko masz ale ja mam ponad 7h jazdy. Wtedy zrobimy wypad 3 osobowy na kawę :D.
Co do sąsiadów miałam kiedyś takich i podczas ich jęków ochów i achów ja waliłam pięścią w ścianę -Pomogło bo ile można nie dochodzić heh

Arda szalej w nocy i powodzenia.

Susana ale jestem jak na szpilkach czy się okaże że to ciąża ?? Życzę Ci tego na Nowy Rok

reklama
Bea, dokladnie tak samo mysle. Doris i nafoczka nas tutaj pozytywnie nakrecaja! Tyle przeszly, a szczesliwe zakonczenie coraz blizej :) badania genetyczne robimy niezaleznie od cyklu, mnie tylko zawsze powtarzano, zeby zjesc lekkie sniadanie, ale nie byc na czczo.

szczesliwego nowego roku:) my impreze u siebie mamy ale duzoooo osob bedzie z dzieciaczkami bo nie mamy co z nimi zrobic wiec kazdy zabiera swoje i beda sie bawic dzieci i dorosli:) ciazowka tylko jedna bedzie:) chyba ze jeszcze o czyms nie wiem.;):) u nas seria przytulan zakonczona i dobrze bo opadam z sil ilez mozna od swiat dzien w dzien ... dzis mam ten sam dc susana ale mi gin kazal dopiero 8 robic badanie a to bedzie 11 dni po owulacji nie za wczesnie bedzie napewno widac wtedy jeszcze pregnyl.. a bola cie cyce? jakie masz jeszcze oznaki?nafoczka ile dni po pregnylu byly wiarygodne testy?

No Susana ja tez Ci zycze tych 2 kreseczek, Ty chyba teraz w kolejnosci do testowania. Wszystkim Wam dziewczyny zycze!!! Mam nadzieje ze zanim Doris i Nafoczka urodza to my juz zaciazymy;)

jeju ale zescie mialy "plodna" noc, ile czytania...
Doris, prawda ze wypomnimy Strawbelce to zyganie w odpowiednim momencie? :-D masz to jak w banku :-*
Susana ja bym sprawdzila cimnienie testu a te akurat uwazam za najlepsze wiec mocno wierze w cud!
Co do testowania to zeby sie nie nakrecac to robilam w 9dpo to jakies 10/11 dni po zastrzyku
A co do badan Mthfr to
tylko pytalam czy jest typu w tym A i C i tez robilam sama dzieki.dziewczynom. Mam lagodniejsza wersje ale biore wsxystko metylowe i jest jak widac :-D
Jeslu chodzi o wiare ktora dajemy to tylko wam napisze ze poznalam tu wiele dziewczyn i wsxystkie

ps dokoncze w drugim poscie bo bo mi sie z kom. nie miesci :-D
Przezylam wiele heppy endow i kilka jest o krok, tylko Pietrucha, miala smutny final i o tym tez nie zapominam-pozdrawiam. Forum jest szczesliwe, pomagamy jak mozemy i wierzymy w cud (a czesc z nas w Boze laski)! I takiej wiekiej wiary, spokoju i milosci Wam zycze, ja i moja Klusia :-*

reklama
Witam kobitki .Ja na kibelku w pracy do Was piszę bo u mnie w gabinecie ruch jak w Rzymie.Wszystkie się fiołkują , malują itd...

Przyszłam sobie tu sobie w spokoju poczytać .

Strawbalka:sad: szkoda !!!!!!

Arda Fondie trzymam kciuki sylwestrowo.

Nafoczko Doris Beata całusy .

Aaa cyce bolą jak choera dół brzucha też .Tylko nie wiem czy objawy to ciąży czy norma .Nie stresuje się .Testów nie kupiłam nie wiem czy zdąże przed zamknięciem rosmana .

Do góry