jest bladzioch!!! super gratki, o jaaaa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest bladzioch!!! super gratki, o jaaaa
zapraszam!!!A ja zem głodna !!!
No bladzioch:-) będę powtarzać co dwa dni ale mysle ze w poniedziałek pójdę na betę :-) dzis kasy nie mam, serio te święta były okrutne dla mojego portfelajest bladzioch!!! super gratki, o jaaaa![]()
kreska bedzie pieknie ciemniec zobaczyszNo bladzioch:-) będę powtarzać co dwa dni ale mysle ze w poniedziałek pójdę na betę :-) dzis kasy nie mam, serio te święta były okrutne dla mojego portfela
Mam taka nadzieje naprawdę!! Już raz miałam taka sytuacje ze wyszedł dosłownie cień cienia bledsze niż to a beta <0,1... Normalnie nóż prosto w serce. Chociaż, przyznaje sie wynik odczytałam długo po czasiekreska bedzie pieknie ciemniec zobaczysz![]()