reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Juz po pierwszej nocy z poducha motherhood :) faktycznie jest odrobinę twarda albo wysoka - nie wiem jak to określić. Zajmuje dużo miejsca w łóżku - mina męża bezcenna ;) nie jestem pewna czy dobrze ją ułożyłam Bo w zasadzie miałam podparcie tylko pod głowę /kark i między kolanami. Zastanawiam się czy po prostu dwie zwykle poduszki nie dałyby tego samego efektu. Na plus jest to ze można się naprawdę fajnie wtulic ;) na pewni musze się do niej jeszcze przyzwyczaić ale zamierzam z nią spać. Aaa i jeszcze trudno mi się było z niej wyplątac jak chciałam w nocy do łazienki bo mamy male łóżko i nie miałam gdzie jej odsunąć ;)

Ale recenzja długa mi wyszła ;D

Fenika ja mam swoją kołdrę i wlasnie tak sobie ja podkładam miedzy nogi brzuch i pod kark chyba ten sam efekt ;P

Bluelovi to nowa gondola z turkusem bardziej mi się podoba, kokory w moim guście :-)
Maja wózek bardzo fajny, ale czarnego koloru osobiście bym nie wybrała.
Fenika mi cały czas mąż poduszkę zastępuje :p jak mi nie wygodnie w innych pozycjach, bo lubię spać na brzuchu to nogę na niego zarzucę i jest ok :p

Dlugo zastanawiałam się nad kolorem ale stwierdzilam ze jednak wybiore ciemny kolor bo nie bede sie wkurzac ze.np. ubrudzil sie od bagażnika.ma czerwone dodatki i torbe tez czerwona dokupie wiec moze nie bedzie tak zle :p
Fenika myślę że mina męża była bezcenna.ta podusia nie jest mala ;-) ja obkladam sie poduszkami jaskami i kołdra miedzy nogi :-) a jak za bardzo przekrece sie na brzuch moje dziecię zaraz mi przypomina kopniakiem halo ja tam jestem :p

Haha to moj maz dzis rano uwalil lapsko na moim brzuchu jak mu maly kopnal to sie obudzil :)

Dzieki dziewczyny juz sie nie moge doczekac az maksiu bedzie jezdzil w tym wozku ;))

My mamy taki , zdjecie chyba z olx.
Śliczne macie te wózeczki. Ale wybór faktycznie trudny, bo wszystko trzeba brać pod uwagę.
Bluelovi ta gondola z turkusem też mi się bardziej podoba, może dlatego że pomarańczu nie lubię:p

Załączniki

• 326106531_1_644x461_wozek-x-lander-x-move-antarctica-dwa-foteliki-maxi-cosi-torba-pruszkow.jpg
    326106531_1_644x461_wozek-x-lander-x-move-antarctica-dwa-foteliki-maxi-cosi-torba-pruszkow.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Klaczek - to xa czy xmove? Kupiliscie uzywany? Jesli tak to mniej wiecej po ile chodza? Ja ostatnio szukalam na olx to takie 3w1 z tych nowszych wlasnie z czarnymi kolami to po 1000-1300 nawet:oops: maz powiedzial ze tyle za uzywke nie da i jyz lepiej nowy.
Sa tansze za ok 600 ale to te stare xa ze szprychami ja taki kupowalam w 2008 dla corki. Nie chce takiego no przechodzone to pewnie po 2 dzieci. Te z nowszych kolekcji to drogie

Do góry