moze byc tak, ze moze one butwieja, czyli jest za wilotno by mogly schancPróbowałam... No ale zobaczę
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze byc tak, ze moze one butwieja, czyli jest za wilotno by mogly schancPróbowałam... No ale zobaczę
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Nie, teraz niea brzuch boli?
Ale do ginekologa ?Dobra .. udało się ustalić wizytę na 26 styczniateraz tylko czekać. ..
to superDobra .. udało się ustalić wizytę na 26 styczniateraz tylko czekać. ..
Dokładnie, cierpliwości :-)no to musisz Karola czekac jak to sie rozwiaze
Sprawdziłam i papier czysty, już więcej sie nie podcieram bo jeszcze sobie podrażnie :-) naprawdę to było ledwie zauważalne, ale spoko już nie draże tematu. Widzę ze temat ręczników jest poruszony, dajcie mi czas to nadrobieNic a nic brozowego, jak to za zwyczaj bywało na okres na samym początku. Idę sprawdzić dalej![]()
wiec moze to zagniezdzanie?Sprawdziłam i papier czysty, już więcej sie nie podcieram bo jeszcze sobie podrażnie :-) naprawdę to było ledwie zauważalne, ale spoko już nie draże tematu. Widzę ze temat ręczników jest poruszony, dajcie mi czas to nadrobie
Ja jednorazowo używam ręczników, mam totalna obsesje na punkcie czystości takich rzeczy !ja mam reczniki do ciala okolo 4-5 dni, potem daje do prania a odnosnie tematu to moze ta swilgoc tak na nie wplywa