Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
11cm z nogami to ok! Ale nie mierzy sie dzieci z nogami bo maja podkurczone zazwyczaj i wynik tak czy siak wychodzi malo miarodajny.. wiec spoko nie nakrecajcie sie..
Ja błagam o pomoc![]()
![]()
taka mnie migrena wczoraj dopadla ze nie daje juz rady
dzis to juz w ogole masakra
nie jestem w stanie funkcjonowac a tu starszak w domu... mam ochote strzelic sobie w leb
![]()
![]()
Lila, Kkasiulka zwykle tabletki typu apap mi nie pomagaja![]()
Ja mam dwa koty i też ciągle kładą mi się na brzuchuFazerkam -
Agnes, w wolnej chwili obejrzę
Madzia, no co Ty!! Też Ci się kładzie?? Mi z Mikim się kładł, bałam się, że coś może nie tak, bo koty to na miejsca chore, ale teraz wiem, że się kładą, bo czują, a nie że chore, bo Miki zdrów jak ryba. Mi też się kładzie hehe.
Doris, MalinowaMarta - dzięki![]()
![]()
MalinowaMarta, nie znam konkretnie tytułów, ale jest ich sporo. Jest taka grupa na fb Rodzicielstwo bliskości i tam można dowiedzieć się o zasadach i książkach. Mi się ogólnie też podoba rb, ale jak czasem czytam niektóre wypowiedzi, to mnie przerażają fanatyzmem. Ale podobnie było na grupie o karmieniu piersią. Dużo się nauczyłam, ale ja nie jestem taka zasadnicza w swoich poglądach..Hope rb to jakaś konkretna książka?