reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Julita zdrówka dla córy, z dzieckiem to lepiej pójść jednak do lekarza i byc spokojniejszym :)
Julka ja ksiazkowo skończyłam 12 tydz i skonczyly mi się mdłości i teraz jem z wielka przyjemnoscia :) Ciążowych zachcianek jeszcze jakiś szczególnych nie mam, mam ochotę przeważnie na te produkty ktore lubiłam jesc przed ciążą

reklama
Polska służba zdrowia.... mega ciężki temat;p niestety L4 mi się nie należy więc pracuje normalnie o ile tak można powiedzieć wszystko zależy od dnia czasami mamy spokój a czasami urwanie głowy. .. ;) ale naprawdę lubię swoją pracę wiec nie marudze ;)
Ale jesteś pielęgniarką czy lekarzem???
Czemu l4 Ci się nie należy .
Julita zdrówka dla córy, z dzieckiem to lepiej pójść jednak do lekarza i byc spokojniejszym :)
Julka ja ksiazkowo skończyłam 12 tydz i skonczyly mi się mdłości i teraz jem z wielka przyjemnoscia :) Ciążowych zachcianek jeszcze jakiś szczególnych nie mam, mam ochotę przeważnie na te produkty ktore lubiłam jesc przed ciążą
Masz racje...
Teraz już tylko z tymi lekami żeby przeszło.

[QUOTE="julita1212, post: 13635439, member: 47826"
A czemu chodźcie do psychologa??
[/QUOTE]
moja Majka ma problemy z sikaniem
przestała sikać w pampersy jak miała 1,5 roku później pojawiał się problem jak miała jakiś stres ale przechodziło lekarka twierdziła że wyrośnie problem pojawił się jak zmarła Lilianka doprowodziło to do tego że jej pęcherz nie daje sygnałów że się jej chce siku musimy kontrolować co 2h chodzić do toalety leczy się u urologa
ale że moja Majka jest uparta nie zawsze chce ze mną współpracować i jak jej mówię że ma iść do toalety to słyszę NIE
do tego ma napady złości po prostu ustawiła mnie sobie i musimy to zwalczyć jak urodzi się drugie dziecko to mogę już tego nie ogarnąć

11cm z nogami to ok! Ale nie mierzy sie dzieci z nogami bo maja podkurczone zazwyczaj i wynik tak czy siak wychodzi malo miarodajny.. wiec spoko nie nakrecajcie sie..

Ja błagam o pomoc :( :( :( taka mnie migrena wczoraj dopadla ze nie daje juz rady :( dzis to juz w ogole masakra :( nie jestem w stanie funkcjonowac a tu starszak w domu... mam ochote strzelic sobie w leb :( :(

Fazerkamm bardzo Ci współczuję wiem co znaczy migrena!!!!! Trzymaj się i w miarę odpoczywaj mi na ból głowy pomaga sen ale wiem ze dzieciaczkiem w domu to nie możliwe ;)

11cm z nogami to ok! Ale nie mierzy sie dzieci z nogami bo maja podkurczone zazwyczaj i wynik tak czy siak wychodzi malo miarodajny.. wiec spoko nie nakrecajcie sie..

Ja błagam o pomoc :( :( :( taka mnie migrena wczoraj dopadla ze nie daje juz rady :( dzis to juz w ogole masakra :( nie jestem w stanie funkcjonowac a tu starszak w domu... mam ochote strzelic sobie w leb :( :(
Ale Ci wspolczuje:(
Wiem co to migreny:(
Są takie zimne okłady z apapu na czoło i kark.

ojejj ból głowy no współczuję!!!! Mnie właśnie dopadła zgaga ale tak pali ze coś strasznego pije wodę bo czytałam ze pomaga..no nic muszę wytrzymać...

Agnes, MamaFania, Malinka, Kitty - dzięki :)
Ruda - z nieba mi spadłaś!!! Tzn, że tak czasami bywa i już, a i tak mieszczą się w normie!!
Iwonaimaja - mmm, kebaby!! Moje uwielbienie w tej ciąży! Cierpliwości i wytrwałości życzę z córą! Nauczy się, będzie starsza to załapie. A jak w szkole sobie z tym radzi??
Sarka - dziękuję kochana! Życzę Ci, żebyś została mamą z całego serca!!
Julita, dzięki! Zdrówka dla Córy!
Fazerkam - współczuję!! Wiem, co to. Apap brałaś?? Najlepiej się położyć w ciemnym pomieszczeniu i okłady, no ale jak to wykonać z dzieckiem :/

A u mnie odwilż :/

I mnie swędzi brzuch, a smaruję!

reklama
[QUOTE="Lila, post: 13635642, member: 11092"
Iwonaimaja - mmm, kebaby!! Moje uwielbienie w tej ciąży! Cierpliwości i wytrwałości życzę z córą! Nauczy się, będzie starsza to załapie. A jak w szkole sobie z tym radzi??
[/QUOTE]

w szkole nie ma z tym problemu ma przykazane że co drugą lekcje ma iść do toalety pani ma zgłoszone że ma ją puszczać nawet w trakcie lekcji
na 2 lata raz się jej zdarzyło właśnie jak zaszłam w ciążę nie chcieliśmy jej mówić do momentu aż nie będzie wszystko dobrze ale ona coś podejrzewała przejęła się że do szpitala trafię bo była ze mną kilka razy u lekarza i powiedzieliśmy jej wcześniej

wczoraj urodziła żona mojego kuzyna i pierwsze pytanie mojej Majki "a żyje" aż mi się płakać chciało że ona dalej przeżywa

współczuję bólu głowy

co do kg u mnie już 5+ też przed ciążą zrzuciłam 10kg i chyba dlatego tak szybko idzie w górę

Do góry