reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam :-)
Jestem tu nowa ale mysle ze dobrze trafilam na watek starajacych sie o fasoleczki :-D?
Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona oczekujacych?

Pozdrawiam

reklama
Witajciee
Hej bastra witaj witaj i pisaj dużo często...

Ja byłam w domku,blogaska zmieniałam,a potem na dworzu z Matim do 20,hehe. Już mały wykąpany,lata z brumami...
miałam jechac na wieś do szwagierki,ale nie chciało jakoś i zostałamw chacie u siebie. Jutro do mamusiek rozjeżdżam się...już na samą myśl mi się nie chce.ale trzeba..:tak::-)

Co robita wieczorem???,ja oglądam tu jaiś mec zpolski z Rosją w siatke.....

Cześć dziewczynki,ja jestem jeszcze totalnie zaspana,bo dopiero mam za sobą połowę snu i dalej idę lulu.Jutro wszystko przeczytam co tu napisałyście.Pozdrawiam.
Buziam was:-D:-D:-D

Witajcie w tak gorący poranek :-):-):-):-):-):-):-).
Wczoraj nachodziliśmy sie strasznie w poszukiwaniu mebli ale chociaż wiemy co nam się podoba :-D:-D.
Odebrałam czerwoną sukienkę i jak zrobię zdjęcia to na pewno wkleję ;-);-).
Najsmutniejsze jest to, że Marcina dziadek (którego kocham jak swojego) leży w szpitalu :-:)-:)-:)sick::sick::eek::eek::eek:.
Miał migotanie serca i zabrali go wczoraj na kardiologię. Heh ma już 81 lat ale jest sprawniejszy niż niejeden młodszy.
Wczoraj byliśmy u niego , rozmawialiśmy, dostał jakieś lekarstwa, porobiono mu badania i po weekendzie zobaczymy :tak::tak::tak:.
Chociaż jak mówiła Asia służba zdrowia jest beznadziejna :no::no::no::no::no:

Wklejam zdjęcia mebli ,które chyba zamówimy :-):-):-):-):-)

czesc bastra :-) witam dziewczyny co prawda juz nie o poranku:-D ja dzisiaj chyba sobie leniwy dzionek zrobie :zawstydzona/y: mebelki sa cudne szczegolnie szafa mi sie podoba swietny gust kobieto :-D

Cześć dziewczynki. Pisze do was ze szkoły :-):-).
Przyjechałam za wcześnie i teraz muszę czekać godzinkę :wściekła/y:.

Cieszę się,że podobają wam się meble :-D:-D:-D

Meggi,Bastra witajcie i piszcie często i dużo :-):-):-):-):-):-).

Dziadek miał bardzo wysoki puls i dlatego wystąpiło migotanie.
Pewnie przez te upały :-(

Witajcie Dziewuszki!!! :-)

wagnies, no to bardzo fajna ta dodatkowa pracka :-) Bardzo lubię rajdy samochodowe, ale nie tylko ;-)Będę trzymać kciuki w licpu. Ciekawe czy Ci się spodoba :-)

Kiniusia, odpoczywaj kochana i wracaj do nas :-)

Bastra, witaj wśród nas :-) Pisz często i nam nie znikaj ;-) Trzymam kciuki :-)

isikora, mebelki bardzo ładne. Świetnie, że masz już sukienkę :-) Dużo, dużo zdrówka dla Dziadka. Oby jak najszybciej wyszedł ze szpitala w pełni sił.
A wiesz, że coś w tym jest, że nasi dziadkowie (moja babcia też w tym roku kończy 81 lat), są w pełni sił. Moja Babcia do tej pory nigdy w życiu nie chorowała i nigdy nie wiedziała co to jest ból głowy. A o naszym pokoleniu to już nie chcę mówić. Żadko można spotkać kogoś zdrowego :-(

A ja po południu pojechałam sobie sama do mojej Mamusi spędzić z Nią troszkę czasu. Niestety ulewa i burza pokrzyżowały mi trochę plany, ale i tak było miło :-)

reklama
Cześć dziewczynki,w końcu jestem wypoczęta;-).

bastra i meggie ,witajcie wśród nas:-D .Szybkiego zafasolkowania życzę:tak:

isikora ,śliczne mebelki:tak:. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dziadkowi:tak:.Buziaki:-D.

asialc ,hello.Ja także dzisiaj sobie miło spędziłam czas z mamusią:-D,ale serduszko
mnie bolało,bo moja mamuśka mi płakała:-(,bo niedawno-pisałam wam-ukochaną kotkę mojej mamy ktoś przejechał.:wściekła/y:

wagnies ,witaj.Praca o której piszesz brzmi interesująco:tak:. Mam nadzieję,że będziesz z niej zadowolona.Praca dodatkowa na rajdach...hmmm...fajna sprawa:-D;-):-).

puchatka ,hello :-) .Jak weekend mija?;-) Mam nadzieję,że Twój kolejny cykl starań będzie w końcu tym ostatnim i zafasolkujesz teraz:tak:. Życzę Ci tego z całego serduszka:tak:.

kindzia ,hejka;-). Jak mija długi weekend w NL?:tak::-);-):-D

ewcia81 ,Tobie kochana jak weeknd mija?;-) Całuski dla Matiego od cioci-forumowiczki;-):-D.

izabelka ,już po pracy?:-DPozdrawiam:-).Pozdrowienia także dla Oskarka :tak:.

sreberko ,witam Cię baaardzo serdecznie;-). Jak samopoczucie?:-D

mufka ,hej hej;-).Buziaki:-D.

niesamowita ,miłej zabawy;-) i baaardzo szalonej;-):-):tak::-D.

ataatko ,niunia odezwij się,proszę:-(.

Na pewno każde dziecko tak ma,że jak widzi łzy matki to boli go serce,nawet jeżeli chodzi o śmierć kota,chociaż jak ja się o kotce naszej dowiedziałam to też łezka się zakręciła w oku:-(.
Dziewczynki ,mam problem:-(.Troszkę ponad nie całe 2 tygodnie temu skończyła mi się @,a dzisiaj dostałam jakieś plamienia:-:)wściekła/y::wściekła/y:.To jest mój 19 dzień cyklu.Nie wiecie może czym one są spowodowane?:-(Śmutnio mi:-:)-:)-( i................................................................................................................................................................................. jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam wszystkie was laseczki i te,które mogłam ominąć.
Miłego weekendu:tak::-D;-):-).

Do góry