Venice- masz racje, w sumie kazda z nas by sie denerwowala- ale postaraj sie przynajmniej pozytywnie myslec..o ktorej masz badania? Mi sie cos wydaje, ze po prostu lekarz chce z Toba porozmawiac bo wiek..ciaza..Moja kolezanka ma 38 i jest w ciazy to czesto tak ma ze lekarz z nia chce rozmawiac ona biedna sie stresuje a okazuje sie, ze lekarz po prostu profilaktycznie chce ja uspokoic..ze wszytsko jest dobrze..ze powinna uwarzac na to czy na tamto..wiec spokojnie..skoro mialas pozytywne wszystkie wyniki i nagle chce cie wezwac to mysle ze dlatego ze chce po prostu z Toba porozmawiac ale nie ze cos jest nie tak. Mojej innej kolezanki ciocia zaszla w wieku 41 lat to dopiero bylo szalenstwo kilka razy w tygodniu musiala byc badana kontrolowana przez lekarzy a to tylko dlatego ze w tym wieku chca utrzymac ciaze..badaja mea dokladnie kobiete dziecko..wiec spookojnieeee
reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Venice- wcale Ci się nie dziwię.... tulę mocno bo też sama miałabym stresa! ale wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze!
Mojej koleżance źle wyliczyli, a ona już a Synka z ZD przez tydzień przeżywała wielki stress no a później się właśnie okazało, że źle to wyliczyli!
Trzymam mocno kciuki za Was!!
Doris tak co miesiąc robimy zdjęcie
Dziewczynki dziękuję Wam za gratulacje ja tak się cieszę, z tej wczorajszej wizyty
))) taka radość!
jeszcze bardziej chcę lipiec!!
Mojej koleżance źle wyliczyli, a ona już a Synka z ZD przez tydzień przeżywała wielki stress no a później się właśnie okazało, że źle to wyliczyli!
Trzymam mocno kciuki za Was!!
Doris tak co miesiąc robimy zdjęcie
Dziewczynki dziękuję Wam za gratulacje ja tak się cieszę, z tej wczorajszej wizyty
*Venicee*
Wiecie ale mnie nie wzywa mój lekarz ,tylko ten co na nfz robił usg....boje sie że ryzyko wyszło duże. Dobra nie nakręcam sie już bo zdurnieje.Jolcia super że u Ciebie dobrze -sporą dzidzię masz
Gratuluje dziewuszki !
Gwiazda_237
Dziewczyny a powiecie Mo czy też już tak macie jak byście ruchy czuły i ze JUZ chciałbyś cie mieć dzidzie na świecie ?
ruda@91
To będzie moje pierwsze bobo i nie mogę się już doczekać lipcaDziewczyny a powiecie Mo czy też już tak macie jak byście ruchy czuły i ze JUZ chciałbyś cie mieć dzidzie na świecie ?![]()
Zielona_stokrotka
Wiecie ale mnie nie wzywa mój lekarz ,tylko ten co na nfz robił usg....boje sie że ryzyko wyszło duże. Dobra nie nakręcam sie już bo zdurnieje.Jolcia super że u Ciebie dobrze -sporą dzidzię maszGratuluje dziewuszki !
Wyszlo duze, bo masz 36 lat
A jak wylicza Ci ryzyko 1:2 albo 1:10 to wtedy pogadamy
Podziwiam, ze farbujecie wlosy..ja sie chyba nie odwaze.. A u fryzjera ostatni raz bylam w polowie lipca...
reklama
Zielona_stokrotka
Pije zdecydowanie za malo 
Wody butelkowanej u nad niemalze nie ma, pije sie kranowke, a teraz z kranu jest taka ziiiiiimna... Wiec pije wszelkie owocowe sagi i ekologiczny rumianek, ale nocami czasami budze sie z taka suchoscia w gardle, jakbym caly dzien nic nie pila :/
Ale wody nieee..
Wody butelkowanej u nad niemalze nie ma, pije sie kranowke, a teraz z kranu jest taka ziiiiiimna... Wiec pije wszelkie owocowe sagi i ekologiczny rumianek, ale nocami czasami budze sie z taka suchoscia w gardle, jakbym caly dzien nic nie pila :/
Ale wody nieee..