Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Margeritta, tak, wlasnie o to mi chodzilo, dziekuje, ale z ipada ta funkcja nie dziala :/
Dziekuje, malinowa_marta
Doris, wyslalam Ci ryzyko w pw.
Dziekuje, malinowa_marta
Doris, wyslalam Ci ryzyko w pw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fakt, duzy dom to zmora.. Nasz nie jest duzy, a juz na pewni nie jest ZA duzy, ale i tak nie wyrabiam ze sprzataniem, czy odkurzaniem. Zeby czysto bylo, musialabym non-stop na scierce latac. Odpuscilam sobie. Jest brudno. I juz.
O ile latwiej bylo machnac scierka tu i tam w mieszkaniu!![]()

Ale nie mogę odpuścić, bo mój M. to cholerny pedant i strasznie się wścieka gdy jest bałagan - no i mamy różne pojęcie bałaganu.....
Ja nieporządek zniosę, nie cierrrpię brudu, nie ma go u mnie w domu i już, ale nieporząek....trochę kurzu.....przeżyję
A nie może też być tak, że M. będzie sprzątał, bo wtedy krzyczy ze sam wszystko robi,a ja nic, choć jestem w domu bla bla bla.....mj M. to straszliwie ciężki przypadek...... że też go jeszcze znoszę 

Na sprzatanie juz energii mi nie starcza. A brud mu rowniez nie przeszkadza. Chyba nigdy nie narzekal na to, ze jest brudno...
Zielona stokrotka najbardziej o kasę na ślub, jest kierowcą zawodowym, ciezko znaleźć pracę żeby bywał częściej w domu, ostatnio zmieniliśmy na inną i okazał się, że gość przekręt i w dodatku go nie ma, teraz był w trasie u innego i teraz jest tak, że łapie się byle czego bo zarabiać trzeba, w dodatku jestem w ciąży. Wszystko się skomplikowało. Dobrze, że ja zarabiam w miarę dobrze.