Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sluchajcie wy juz az tak sie szykujecie???jejku ja jeszcze nic nie mam zaplanowane...kupione...ani dla dziecka ani dla mniemysle ze jeszcze jest czasssss
Wybaczcie, że tak o sobie, ale strasznie się pokłóciłam dziś ze swoim, tak mocno, ze zastanawiam się nad ślubem. Z resztą zauwazyłam, że ten ślubu wiele psuje, ciągła pogoń za kasą żeby uzbierać i nic więcej się nie liczy. Nie wybacze mu tego jak dziś na mnie krzyczał. Jest mi przykrojedzie późniejw trase więc zobaczę go dopiero w sobotę a może i dobrze
my mieszkamy ze sobą prawie 2 lata także to nie jest tak, że jesteśmy na wczesnym etapie, ale teraz to co się dzieje przed ślubem....
No niby ładnie to brzmi, tak modnieMy od września mieszkamy w swoim domu, 4 lta się budował i dziś widzę jakie błędy popełniliśmy - po pierwsze dom jet za duży
Nie ogarniam z odkurzaniem, szczególnie teraz gdy jestem totalnie unieruchomiona
U moich dziewczynek też jest mega kolorowo, po prostu dla dzieciWcale nie modnie, tylko tak, żeby one dobrze sie czuły
Mój kręgosłup zrobił ćwierć kroku naprzd...... uuufff....... choć nocka średnio przespanai rano musiałam wczesnie wstać, ale na szczęście idzie ku lepszemu, obym nic nie popsuła
![]()