reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ja mam nadzieje, że córcia to słyszy i grzecznie Cię posłucha....i jutro ujrzy słońce! no dobra..chociaż lampy szpitalne? i szczęśliwą fajcatę mamci :)

a jak koleżanka z mieściny? Maria? urodziła?
Emi a do Ciebie mama miała przylecieć...jest już?
Na szczescie z mama mamy umowę na telefon, bo Marcin od porodu ma dwa tygodnie wolnego ( u nas w prscy tez kazdy jak na szpilach, on kierwca wiec co tydzien nowy plan awaryjny w razie jak zaczne rodzic i to tez dodatkowy stres dla mnie bo doskonale wiem ze to jest problem... Jakby moja kolezanka była w ciazy z biura to ja bym została z tym problemem ..) a po dwoch tygodniach mama bedzie :) takze nie jest zle.

reklama
no to doooobrze :)
tylko teraz sama siedzisz, przez co jedyne o czym myślisz, to "kiedy urodzę?:/"

oby jak najszybciej!

spadam do roboty.. miłego kobitki :)

no to doooobrze :)
tylko teraz sama siedzisz, przez co jedyne o czym myślisz, to "kiedy urodzę?:/"

oby jak najszybciej!

spadam do roboty.. miłego kobitki :)
Dokaldnie tak jest.
Miałam isc na spacer z mezem ale kurde... Taka ciezka jestem ze masakra
A na mamę regularnie krzyczę na whatsapp :p

Ewciu ja po 1 ivf udanym tak miałam ciągle myślałam że dostanę @ i miałam tak jak dobrze pamiętam przez kilka tyg. Takie uczucie ciągnięcia itp.
To mnie trochę uspokoilas bo ja mam wrażenie jakbym ciagle miała @ a tu nic ;) żeby tak trzymało dalej
A czy któraś z Was brała progesteron w czopkach doodbytniczo cyclogest 400 mg

Dziewczyny jak to czytam to widze ze nie jestem sama z moimi lękami.To forum spadlo mi z nieba. Ewa ile to juz po transferze? Dwa tyg?

reklama
Emi, spokojna bądź, choć pewnie to niemożliwe :) Relaksuj się jak najwięcej, nie rób nic na siłę! :)

Nam przełożyli wizytę z czwartku na wtorek czyli 19.01. :) i to do lekarza, do którego chcieliśmy, ale nie miał miejsc, bo za duże oblężenie do niego :) A jednak się znalazło :)
Żegnam się na weekend, bo nie mam dostępu do neta ;* Miłego weekendu kochane, do poniedziałku :)

Do góry