Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 dni po transferze a czemu pytaszDziewczyny jak to czytam to widze ze nie jestem sama z moimi lękami.To forum spadlo mi z nieba. Ewa ile to juz po transferze? Dwa tyg?
Niestety w niedziele maź dzwonił dziś do kliniki ze test pozytywny i czy mamy przyjść doktor tekst spokojnie wszystko jeszcze sie może zdążyć proszę zrobić test w niedziele i o 9 przyjechać do szpitala myślałam ze w weekend nie będę musiała a tu żeby przyjdchAc także jeszcze 2 dniEwa to kiedy ta beta , jutro ?
10 dni po transferze a czemu pytasz
Transfer dwóch pięciodniowych zarodków czyli juz dwa tygodnie
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razemJestem nowa na tym forum i dlatego pytam a żeby prześledzić wpisy wstecz to potrzeba czasu a mój mały krzykacz jest wymagający i nie bardzo mam czas na to.
A tu 200Tak mi właśnie cos świtalo ze w weekend, kurczę u nas beta to około 30zł . Cmienie jest normalne tym sie nie przejmuj.
Dla mnie tez dziwne podejrzewam ze dadzą receptę a każą przyjść w poniedziałekA tu 200
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razem
Spokojnie pytaj to nie w tym znaczeniu myślałam może jakaś porada))
Spokojnie ja to dopiero nowa
Ale ci fajnie ze masz tego krzykacza