reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam
Sarka mam nadzieję że jak pisałaś to zaraz potem wyszli znajomi
naramienny z panasonica@sarka a nie mogłaś sie położyć jak oni byli. Dziewczyny jaki macie ciśnieniomierz?
Sarka mam nadzieję że jak pisałaś to zaraz potem wyszli znajomi
hahahha
.nie wiem
ja chyba zasnelam za raz po tym nie wiem ... w każdym bądź razie właśnie wstalam u nas 3 znajomych ja na szczęście w łóżku w piżamie mąż w koszuli obok mnie więc ogólnie bez tragedii
ale to nasza ostatnia impreza u nas w ciazy... ja leżę w łóżku i napewno nie będę po nich sprzątać
) czekam aż mój mąż łaskawie wstanie i niech sprząta liczę ze będzie ekstra miły dzisiaj bo wie ze byłam zła. .. ;p
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Mam pytanie dotyczące zwierząt.
Mam dwa koty, które obecnie omijam szerokim łukiem i zastanawiam się jak zareagują na dziecko..... Macie jakieś doświadczenia?
Moja siostra, która jest teraz w ciąży na 2 koty. Rodzi w maju, powiem Ci później jak zareagowały zwierzaki.
A czemu omijasz szerkoim łukiem???
Dziewczyny uwierzycie ze byłam w 5 aptekach i w żadnej nie mają żelu do usg....? musze zamówić na allegro. a jest coś co mogę stosować zamiennie ?
Pewie, zamów na Allegro i będziesz miałą z głowy :-)
Miłej niedzieli.... :-)
nieufna
Kkasiulka, obawiam się toksoplazmozy. Koty są odrobaczane, nie jedzą surowego mięsa, nie wychodzą na dwór, ale lekarz powiedział, żeby raczej ich nie głaskać.
Ja wczoraj też miałam gości, wyszli ok 1, ale nie o tym... Trochę mnie koleżanka podkurzyła, bo zeszło na politykę
i kto i dlaczego współpracował z SB. Na co ona powiedziała do mnie, że jakby cyt: "Ciebie torturowali, uderzyli w brzuch i byś poroniła to byś nie miała wyjścia..... ". Bardzo jej "podziękowałam" i powiedziałam, że przegięła, ale chyba nie zrozumiała

Ja wczoraj też miałam gości, wyszli ok 1, ale nie o tym... Trochę mnie koleżanka podkurzyła, bo zeszło na politykę

Ostatnia edycja:
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kkasiulka, obawiam się toksoplazmozy. Koty są odrobaczane, nie jedzą surowego mięsa, nie wychodzą na dwór, ale lekarz powiedział, żeby raczej ich nie głaskać.
A robiłaś badanie na toxoplazmozę?? Jeśli masz przeciwciała, to już nie zachorujesz, jestes bezpieczna. Ja nie mam przeciwciał
fazerkamm
Witam sie niedzielne
racuchy zrobione bo synus zazyczyl sobie na śniadanie, maz... o mezu wole dzis nie wspominac bo mam ochote Go udusic... odpoczne troszkę i zbieram sie na zakupy bo dzis pierwszy weekend wyprzedazy u nas (niedziela pracujaca
bo normlanie to wszystko pozamykane w niedziele) musze starszakowi ciuszki na lato i przyszla jesien pokupowac i a noz moze cos fajnego dla mnie będzie 
reklama