reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hejka dziewczyny, mam do Was pytanko :D od dawna mam zamiar stworzyć(co brzmi ładniej niż napisać🙂) książkę z historia moich dwóch porodów i niedługo trzeciego, a także bliskich mi osób i tych dalszych tez:) czy byłaby któraś z Was zainteresowana podzieleniem się(nawet anonimowo) swoimi własnymi przeżyciami z tego pięknego a zarazem jednego z najważniejszych dni? :) a nawet i emocjami, przeczuciami na dzień lub parę dni przed a także po porodzie :) dajcie znać na priv ✍️

Witam serdecznie Drogie Panie ☺️ rok temu urodziłam swojego drugiego synka i przez ten czas jak maluszek rósł i się rozwijał myślałam, co zrobić żeby nie musieć wracać na etat i zostawiać go w żłobku tak jak to zrobiliśmy ze starszym synkiem. W mojej głowie pojawiło się marzenie otwarcia sklepu internetowego z odzieżą dla dzieci i właśnie to marzenie się spełniło ☺️ jestem właścicielką miejsca gdzie można znaleźć ubranka dla mniejszych i większych Szkrabów. Narazie zaczynam, pojawiają się pierwsze posty sprzedażowe ale będę się starała sukcesywnie dodawać nowy asortyment. Może któraś z Was znajdzie chwilkę zajrzy na profil mojego sklepu, w który wkładam od samego początku swoje ❤️ Wszystkiego najpiękniejszego dla każdej z Was☀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry