reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Coś takiego

Załączniki

• 2016-01-18 19.32.18.jpg
    2016-01-18 19.32.18.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Malinka kazde dziecko jest inne. moj synek ma CRP zawsze przy wirusie wlasnie takie ok. 17. kaszel, katar go pomeczy i pozniej samo mija i tylko syrop mu daje. zdrowka zycze!

Paczki uwielbiam z bita czekolada w srodku i polane czekolada, jak bylam z G w ciazy i do Polski wpadlam, to 5 naraz poszlo, na studiach w tlusty czwartek caly Krakow zlecialam i NIGDZIE takich nie bylo, czyzby to beskidzki specjal?

co do hm to dokladnie jakos co do ceny jest oki, ja kupuje online i glownie z wyprzedazy. wczoraj kolezanka mi espirit online polecala, nie wiedzialam, ze maja ciazowe rzeczy, ceny niestety wysokie, ale ubrania super i jakos tez dobra.

Gwiazda_237 droga pantoflowa pewnie zadzialala ;) kto z pewnością wiedzial ze jestes w ciazy i sie wygadal ale tak mysle ze moze to i lepiej ;) pamietasz zdjecie mojego brzucha ktore ostatnio dodalam? Na nim mialam tylko 1kg na plusie a brzuch przeciez ogromny ;) takze chyba wielkość brzuszka ni jak ma się do wagi :)

Zielona_stokrotka jak pojde do pracy i wezme opiekunke po znajomości jakas polke to gdzieś polowe bede musiala jej oddawac ale wole tak niz siedziec w domu bo to i lepiej dla dzieci i dla mnie ;)
Dokladnie trzeba miec dystans! Tego slowa mi brakowalo ;)

Agnesdem tez mam leginsy ciazowe (z h&m mam) świetna sprawa.. tak jak jensow ciazowych nienawidzę to leginsy super sprawa :)

Kamcia ja mam tak ze styczniowkami2012 :) jak tylko czas pozwala i jest okazja to sie odwiedzamy :)

Iwonaimaja powodzenia u dentysty!!

Iwona35 hahahah rozwalilas mnie Twoim śniadaniem :D :D :D ja sie wczoraj sama z siebie śmiałam bo maczalam palec w kucharku (przyprawie) i sie zajadalam :D ale Twoja zachcianka moja przebiła :D

Julita 1212 to zapraszam do mnie ;) u mnie od dwoch tygodni dostępne na bazarku :)

Aga30+ ja tak mialam w pierwszej ciazy... do porodu szlam z +22kg :o po spadlo 7kg następne 15kg spadalo przez okragly rok...

Iwona ja tez chce paczka!!!
Ps. Taka ciekawostka.. grecy w tlusty czwartek jedza tlusto czyli wcinaja mieso :D fajny klimat jest wtedy bo doslownie wszędzie stoi grill i piecze sie miesko ;) przed domami, sklepami itp :)

Malinka1984 nie wiem juz czy to dobrze czy zle ze nie ma zapalenia pluc... z jednej strony dobrze, a z drugiej nie bo dalej nie wiesz co bodakowi dolega i się pewnie przez to dodatkowo martwisz... dawaj znac jak cos bedziesz wiedziec!

Sulka moze starczy wozek z dostawka?

fazerka nie wiem czy przy moim obecnym zapachowstręcie ten wszechobecny grill by mnie cieszył:)

a teraz propo plotek.. o ciąży na razie nie informowalismy zbytnio, tyle co w pracy bo nie mogę wszystkiego robić, Czekalismy do II trymestru z racji przykrych poprzednich doświadczeń. POwiedzielismy tydzień temu paru osobom z racji już wejścia w ten trymestr a dziś przyjechała szwagierka z nowiną,że ja już urodziłam :D :D :D ot i tak leci info od ludzia do ludzia:D

Ja już przytyłam 5kg i brzuch mi bardzo dokucza. Ćwiczę sobie codziennie, ale tylko dla lepszego samopoczucia. Z synem tyłam na potęgę, schudłam potem na wiór dosyć szybko. Mam mega wstręt do mięsa, a tak poza tym żadnych zachcianek .... za słodyczami nie przepadam, natomiast mam straszne pragnienie na wodę do picia. Cukier sprawdziłam, w normie.
Bardzo mi natomiast dokuczają bóle głowy, zawsze miałam z tym problem a teraz nic nie mogę zaradzić ;(

reklama
Maryńka, tylko oprócz tego crp i lekkiej gorączki Maćkowi nic nie jest, nie kaszle, nie ma kataru... A dziś na rtg i usg wyszło, że naczyniak nachodzi na niemal całe lewe płucko i je uciska tak, że mały słabo nim oddycha... jutro kazali od rana być na czczo, może uda się go na tomografię albo rezonans wepchnąć...

Przepraszam, że tak tylko o sobie ale humor cały straciłam, myślałam, że wszystko idzie ku dobremu i będziemy niedługo wychodzić... :(

Agnesdem, ja też w pierwszej ciąży chciałam szybciej brzuszka, teraz jak najdłużej bym nie chciała bo pamiętam, jak później robi się ciężko.

Z książek mam jedną Zawitkowskiego, Hogg to dla mnie bardziej tresura, ja nie umiem np. zostawić płaczącego dziecka w pokoju i wyjść...

W pierwszej ciąży przytyłam 18 kg, 10 kg zeszlo same a z 8 walczylam jakiś czas. Teraz chciałabym mniej.

A ja nadal nie mam większych zachcianek. Nadal mam ble w buzi i ciągle gum potrzebuję. teraz testuję cytrusowe.

Do góry