reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka boziu jak dobrze:* odpoczywajcie teraz juz bez stresu:) tak to jest z tymi badaniami.
Dziewczyny przepraszam jesli was to juz irytuje postaram sie to zmienic ja po prostu boje sie jak jasna cholera o te dziezieciaczki !!!!!!!!!!boze co ja bym dala zeby sie udalo!!!!! Ale powiem wam jedno zre jak "swiania" co godzine jestrm glodba zjadlam o 10 dwie bulki a o 11:30 dwie kielbaski i bulke i dalej bym cos zjadla bede jak ten ludzik miszelin (nie wiem jak to sie pisze) ale moge i taka zostac oby bylo dobrze. Idziemy na obiad do mamy i jak uslyszalam o roladzie miesnej to jz bym ja zjadla a ja musze przeciez miex diete. Dziolszki dajcie linka do tej strony o diecie co krazyla

reklama
Witam sie i ja niedzielnie:)

Nafoczka
Piękne info:) Widać ,że Cię to mega uspokoiło:) Super:) Szkoda tylko, że niektórzy lekarze potrafią oznajmić takie rzeczy, z taką łatwością - to straszne. Czy oni nie zdają sobie sprawy, że mogą komuś zawalić cały świat! Trochę empatii w tych kwestiach bardzo się przyda:)
Super decyzje Nafoczko!:) i co do wizyty u P i Twojego nastawienia:) Brawo Ty;)

Beata
Już sama nie wiem, mam mętlik. Nic nam się nie udało załatwić na miejscu u genetyka;/ tzn za dwa - 3 miesiące będzie tel zeby przyjechać na pobranie krwi;/ Nie mam już skierowania. Czy ten termin Twój w Łodzi dalej aktualny?
Pójdę do Rodzinnego jeszcze raz wyżebrać - tylko nie wiem czy mi da;/ Wiedziałam,że coś przekombinuje;(
Poza tym zleciła tylko kariotypy - "mutacje dopiero po wynikach kariotypów" - ehhhhh

Czaran
Dzięki za info:) A jak je się bierze? tylko do owu?

Doris, mój księcinio tez nie lubi fotek ;)))
PS nawet doktorek usteczka sprawdzał czy nie ma rozszczepu ;))
Śliczne i całuśne (po tatusiu) :-D

DSC06051.JPG

Załączniki

• DSC06051.JPG
    DSC06051.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 113
Witam sie i ja niedzielnie:)

Nafoczka
Piękne info:) Widać ,że Cię to mega uspokoiło:) Super:) Szkoda tylko, że niektórzy lekarze potrafią oznajmić takie rzeczy, z taką łatwością - to straszne. Czy oni nie zdają sobie sprawy, że mogą komuś zawalić cały świat! Trochę empatii w tych kwestiach bardzo się przyda:)
Super decyzje Nafoczko!:) i co do wizyty u P i Twojego nastawienia:) Brawo Ty;)

Beata
Już sama nie wiem, mam mętlik. Nic nam się nie udało załatwić na miejscu u genetyka;/ tzn za dwa - 3 miesiące będzie tel zeby przyjechać na pobranie krwi;/ Nie mam już skierowania. Czy ten termin Twój w Łodzi dalej aktualny?
Pójdę do Rodzinnego jeszcze raz wyżebrać - tylko nie wiem czy mi da;/ Wiedziałam,że coś przekombinuje;(
Poza tym zleciła tylko kariotypy - "mutacje dopiero po wynikach kariotypów" - ehhhhh

Czaran
Dzięki za info:) A jak je się bierze? tylko do owu?

Ja biorę 1×1 do owu.

Ale jak to mutacje po wynikach kariotypów? Przecież przy prawidłowych kariotypach mogą wyjść mutacje...
Doris, mój księcinio tez nie lubi fotek ;)))
PS nawet doktorek usteczka sprawdzał czy nie ma rozszczepu ;))
Śliczne i całuśne (po tatusiu) :-D

Zobacz załącznik 743732
Śliczny [emoji7]

Lumia kochana ja poprosilam rodzinnego o wystawienie skierowania do genetyka na badania i poprosilam zeby bylo napisane ze to PILNE! I po 2-3tyg. Mialam wizyte. Tak poradzila mi pani w rejestracji w Genesis w Poznaniu

Nafoczke ale super fotka

Nafoczka .wreszcie fotka .
Jaką ma bródkę zawiniętą .
I usteczka jekie duże .Namiętny chłopak z niego będzie.

Ale jak to mutacje po wynikach kariotypów? Przecież przy prawidłowych kariotypach mogą wyjść mutacje...

To jest właśnie polityka NFZ - biorą na wytrwałość - albo żeby zrezygnować i iść prywatnie -ahhhh nie mogę o tym mówić bo zaraz się irytuje pierd....ny NFZ.
Dla mnie to też chore, jakby nie mogła zrobic od razu;/ kur....

Julia
Ja samą wizytę miałam bardzo szybko - po półtora tygodnia. Miałam też napisane pilne , ale najwyrażniej mogłam se to w dup...wsadzić.
ehhhhhh
poirytowałam się - przepraszam.

reklama
Do góry