reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Ewcia, ja słyszałam przed chwilą na tvn, aż zadzwoniłam do siostry żeby to zobaczyła:szok::no::szok:, podobno w internecie już jest coś o tym. Ja im jeszcze proponuję niech się przyjrzą smerfą bo jest ich tyle a smerfetka tylko jedna :-D a tu raptem smerfiątka nie wiadomo czyje;-), a w Kubuś i Hefalumpy królik i tygrys mówią do maleństwa synu ;-) itp. zaraz się okaże że wycofają wszystkie bajki, tej babie chyba też upał doskwiera:tak:;-)

reklama
No rzeczywisci tinki w.... chodzi z torebka i tez sie zastanawialam nad tym ale ja swojejmu dziecku nie zabronie ogladac Teletubisiow z reszta moje dziecko np lubi bawic sie samochodami...... i wogole czynnosci meskie typowo wykonywac to tez moglo by sie wydawac dziwne;-):-DA teraz wlasnie oglada bajke Bob budowniczy
Wlasnie ucieklam do domku bo myslalam ze bedzie burza a ona obok sobie przeszla i nawet byla tecza a u mnie nawet slonce za chmurki sie nie schowalo:tak::cool2:

Moje dziecko teleglupisiow nie oglada, uwazam je za debilne, patrzec na nie nie moge ;) ale nie widze w nich zadnych homoseksualnych zachowan, a nawet gdyby takowe byly to i tak Alanowi wytlumacze, ze sa tacy ludzie jak geje i sa normalnymi ludzmi :)

Paranoja z tą aferą wokół teletubisiów... zajęli by się lepiej reformą służby zdrowia, zamiast się bajek dla dzieci czepiać... :/

shady - podziwiam za odwagę! Ja sama z dzieckiem ale bez męża bym się nie odważyła wyjechać za granicę...

Leika dzieki :-D:-D:-D tym bardziej, ze ja pojade do mezowej mamy i siostry wiec nie bede tam sama, tym niemniej martwie sie troszke jak zniesiemy ta rozlake :baffled::baffled:

Dzień dobry w tą gorącą niedziele.
Nie ma kinogo,hmm gdziesz wy się podziewacie.
Novaczka super blogasek,też o takim cyzmś myślałam,ale nie chce mi sie robić,bo jak zaczne to normlanie ze 3 dni mnie wciagnie blog i tyle....

Ewcia ja też miałam kilka dni przesiedziane, ale jak mam zrobione, to jestem zavhwycona i chyba na razie nie mam ochoty na kombinacje, no chyba, ze mój niespokojny duch znów coś wymyśli.. ;-)

Hej kobitki gdzie jestescie ze tak pusto tu na naszym watku??? Ja nie dawno wrocilam od tesciow.Moje dziecko przez dwa dni nie mialao drzemki w dzien i nie chciala wogole tam u nich zasnac na lozku tylko wieczorem usnela mi na rekach a marudzila przy tym jak nie wiem.Teraz juz smacznie spi ale tez z wielkim placzem poszla spac bo przemeczona byla.Dalej ma katar i pokasluje czasami.W tym tygodniu znow jej nie zaszczepie na te meningokoki i do tego wszystkiego jakos ja wysypalo tym razem na plecach.

Iwonko, moje dziecie też nie chce nigdzie spać. Ale ja znalazłam sposób- kładę sie z nią, a w zasadzie, to ona na mnie i tak drzemie pół godzinki, które jej wystarcza na regenerację. Ale aż się boję myśleć o jakimś wyjeździe.. :szok:

A co ja moge o sobie napisac??
Jestem mloda mama dwojki dzieciaczkow Olga(1,5roku) i Dawid (dwa miesiace i trzy dni) siedze w domu dostaje kota i czasami mam juz wszystkiego dosc....
Mam ochote poprostu sie oderwac na chwile zapomniec i wrocic spowrotem.... A pozatym to jutro mam nadzieje ze juz beda tu zdjecia moich paskudnikow.... ;)

Witaj Izuś. Oj, myślę, ze każda z nas czasami ma ochotę na ucieczkę od dziec(i)-cka.. nie jesteś osamotniona, ani wyrodna, co najwyżej zmeczona..

Pozdrawiam Was wszystkie i idę na serial.. a co.. oglądam m-jak miłość..

Majka wstał po trzech godzinach :tak:, wyspana, uśmiechnięta i zregenerowana do brojenia:-(, jestem ciekawa o której pójdzie spać:confused::dry:.
shady ja tez Cię podziwiam za odwagę mimo że masz jechać do rodziny, ja bym nie umiała zostawić męża na tak długo :no: z żadnego powodu.
Do później.
A słyszałyście że z tymi teletubisiami to była tylko prowokacja:tak:

Ja juz po serialach,dziecko spi ,wcinam kolacje i siedze przed kompem:)
ania123 ja nie slyszalam nic o prowokacji?
Novaczka tyle ze ona nie dala sie nawet polozyc na lozku zadnym bo wiedziala ze chce ja uspic.i tak przez dwa dni...Ale juz dzis wszystko wrocilo do normy i moje dziecko mialo normalna drzemke a ja chwilke spokoju i wolnego czasu

reklama
Do góry