reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
malinko co dnia bedzie lepiej, odpoczywajcie!
agnesdem fajna dentystke masz!
gwiazda ale sie ustawilas :laugh2: ja juz zapowiedzialam, ze jesli nie bede potrzebowac, to nie chce nikogo do pomocy, tylko krotkie odwiedziny po porodzie. przy G mama byla 3 tygodnie, potem tesciowa ze swoja siostra 2 tygodnie. nie bylo co robic takie nudy, a jak chcialam cos zrobic: posprzatac, itp to mi robote z rak wyrywaly i kazaly odpoczywac. pierwszy rok G to idylla, jadl, spal, siku, kupa, troszke zabaw. potem sie jatka zaczela :laugh2:

mi moj spory biust strasznie przeszkadza, jak biegam to gonia te cycole na wszystkie strony, bez stanika ani rusz, mam nawet specjalny do spania, ja marze o plaskich cyculach, no ale maz by mnie bez nich chyba z domu przepedzil :laugh2: jak mam dekolt widze jak mu tylko wzrok zjezdza :rolleyes2: jak schudlam do 46 kg to mialam zaledwie C :hmm: oddam ze 2 rozmiary w kazde rece :laugh2:

paczka nie zjadlam, wpadne do pl to cukiernie wykupie :rofl2:

ja tez sie nie wybieram na 3/4 D, malo kiedy mam czas na zdjecia G popatrzec a co dopiero taki filmik szukac, odpalac... to nie dla mnie :zawstydzona/y: chociaz z 2. strony bunt nastolatka, a tu as z rekawa, jak sie nie uspokoisz to wrzucam na fejsa twoje 3D z brzucha :rofl2: musze to przemyslec :happy2:

nos zapchany, gardlo puscilo, ale slabosc w nogach, miesniach, obym jutro obudzila sie jak nowonarodzona...

Malinka- dzielni Ci Twoji mężczyźni :) mam nadzieję że Maciuś z dnia na dzień będzie czuć się lepiej i noce też będą przesypiane :) jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia :)

A ja nie mogę spać bo wczoraj o 17 ostatni raz poczułam kopniaka i do tej pory nic i teraz fiksuje. Nie było kopniakow to się martwiłam jak się pojawiły to też się martwię. Ale zawsze w nocy szalała i przed samym spaniem a teraz nie czułam nic. Dobra tylko bez paniki. :'(

Cześć.

Julka suknia jedna jak i druga piękne. Będziesz piękna Panna Młoda.

Ja mam 4 kilo na plusie piersi o jeden rozmiar w górę. Musze kupić stanik dziś jakiś bo jeden mam już...

Dziś wizyta popołudniu...mam nadzieje ze będziemy widzieć juz drugiego szkraba co jet w brzuchu. Chociaż już zwątpilam żeby tam był chłopak. Myślę juz o dwóch dziewczynkach.

Wczoraj zjadłam chyba z 7 pączków [emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie dziewczyny. Nie było mnie jeden dzień w pracy i były zwolnienia, właściwie odkąd PIS przejął władzę, to już wymienili połowę ludzi. Dobrze, że stąd idę bo tak się nie da pracować.

Do góry