reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Badanie możesz robić gdzie chcesz. Ważne żeby z wynikami zadzwonić do kliniki. Trzymam kciuki żeby 12.02 był szczęśliwym dniem ma_rta :)

reklama
Mam raczej kiepskie wieści. jest bardzo duży krwiak, który oddziela kosmowke (rano miałam kwawienie). Modlę się, by Kropek dał radę.
Były już ba forum krwiaki, i każda z ciąż donoszona:-) Przynajmniej za mojej kadencji. Lekarz pewnie kazał zapomnieć o prysznicu i leżeć no i zapas odświeżaczy kupic:-p Babo L4 i lezec!! się wchłonie, musi!! bo ciałko żółte jest, a to znaczy, ze niebawem serduszko będzie:-) krwawisz, bo się musi krwiak oczyścić, ale to nie znaczy, ze masz obiad teraz robic na cały tydzień, czy na aerobik isc:-p

Ostatnia edycja:
LUTY:

04: anika11 - usg Kropka :-)
04: Edenlayn - kontrola szyjki
04: Bety72 - transfer dwóch Śnieżynek :-)

06: martka83 - owocna punkcja :-)
08: 24magda09 - wizyta przed crio
10: aniolkowamama - usg :-)
11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
15: Emenems - kontrola wagi u Em :)
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn - termin CC :-)

Monia wpisz mnie 11.02 badanie prg a 16.02 beta

Ma_rta,a twoja to która próba ? Przepraszam, jeśli pisałaś wcześniej, ale dużo tu tego jest :D
druga ale za pierwszym razem lekarz chciała, żebym przyjechała do kliniki na betę i potem weszła do niego na wizytę...przed drugim podejściem zmieniliśmy lekarza bo ten pierwszy miał kosmiczne terminy wizyt. a on nic nie mówił...

Witam,
Po dłuższym czasie wracam na forum. Wcześniej byłam na ciężarówka po invitro, rodziłam w listopadzie 2014. Teraz przymierzamy się do kriotransferu naszych śnieżynek. Mamy je 2 jedna to 1B a druga 3BB. Wizytę mam w poniedziałek, i jak wszystko będzie dobrze to z następnym cyklem chcemy spróbować.
Miłego dnia :)

Witam,
Po dłuższym czasie wracam na forum. Wcześniej byłam na ciężarówka po invitro, rodziłam w listopadzie 2014. Teraz przymierzamy się do kriotransferu naszych śnieżynek. Mamy je 2 jedna to 1B a druga 3BB. Wizytę mam w poniedziałek, i jak wszystko będzie dobrze to z następnym cyklem chcemy spróbować.
Miłego dnia :)
Witaj Foote; )) no kochana gratulacje,ja też rodziłam w 2014 tylko ze w lipcu; )) teraz podchodzilam 2 razy do crio ale bez powodzenia teraz szykuje się do 3. Dobrze ze jesteś zawsze w grupie raźniej ;)) do jakiej kliniki należysz? W 2014 udało Ci się za 1 razem?

LUTY:

11: Bety72 - badanie progesteronu
16: Bety72 - MEGA, WYPASIONA BETA!!! :-) <3

MARZEC:

_______

Byłam u małej.Jak widać przeżyłam, choć było trudno. Głównie dlatego,że było mi przykro, żę nie potrafię się tym dzieckiem cieszyć i, że straciłam chyba przyjaciółkę, bo nawet nie daję rady z nią porozmawiać o tym jaką ma ranę po cesarce... Najpierw podeszłam z M do wózka i tylko powiedziałam, że mała i, że na zdjęciach wydawała się większa.

Później jak przechodziliśmy koło ich pokoju brat M kazał nam wejść tam, a ja tak za M. a brat czego Ty się boisz wejść.. i tak jakoś mi się zrobiło źle, że dla mnie to takie mega trudne :/ M. coś zagadał, a ja się tylko uśmiechnęłam i wyszłam.. Strasznie mi z tym źle, ale no blokowało mnie coś... Później miałam doła, ale głównie przez to co oni sobie o mnie pomyśleli...
Głupia niepłodność.

reklama
LUTY:

11: Bety72 - badanie progesteronu
16: Bety72 - MEGA, WYPASIONA BETA!!! :-) <3

MARZEC:

_______

Byłam u małej.Jak widać przeżyłam, choć było trudno. Głównie dlatego,że było mi przykro, żę nie potrafię się tym dzieckiem cieszyć i, że straciłam chyba przyjaciółkę, bo nawet nie daję rady z nią porozmawiać o tym jaką ma ranę po cesarce... Najpierw podeszłam z M do wózka i tylko powiedziałam, że mała i, że na zdjęciach wydawała się większa.

Później jak przechodziliśmy koło ich pokoju brat M kazał nam wejść tam, a ja tak za M. a brat czego Ty się boisz wejść.. i tak jakoś mi się zrobiło źle, że dla mnie to takie mega trudne :/ M. coś zagadał, a ja się tylko uśmiechnęłam i wyszłam.. Strasznie mi z tym źle, ale no blokowało mnie coś... Później miałam doła, ale głównie przez to co oni sobie o mnie pomyśleli...
Głupia niepłodność.
Kochana ta cholerne niepłodność płata nam figle w naszej psychice. I tak jesteś silna bo tam byłaś. Kochana ja uważam że Ci co wiedzą o naszych problemach to i tak nie są w stanie sobie wyobrazić co przechodzimy no bo niby jak mogą postawić się w naszej sytuacji??? Czasami nas pożałuja i tyle więc dobrze ze mamy to forum i możemy się wspierać. Nie martw się ja kiedyś też tak miałam gdy u mojego M.ciągle rodziły się dzieci,ale pamiętaj że jeszcze troszkę i ciebie będą odwiedzać i twojego małego skarbenka!!!

Do góry