reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A więc tak, przed chwilą dzwonili z kliniki i aż... 19 zarodków bardzo ładnie się dzieli :):) ale dowaliłam;) będą obserwować do 5 lub 6 doby i mrożenie , wtedy sobie zadzwonię zapytać ile przetrwało.
A dziś zrobiłam sobie wolne od pracy, hiperka chyba daje znać o sobie bo od wczoraj jest mi bardzo niedobrze, i brzuch nadal boli, czuje że zamiast jajników mam chyba piłeczki;)
Ale masz piękną hodowlę, tylko pozazdrościć :) oj duuuuzo dzieci będziesz miała cos czuję:)

reklama
Madzionga świetna Beta, dla porównania ja miałam w 8dpt 76. Bliźniaki jak nic sie szykują :-)

Natula za twoją betę tez trzymam kciuki a na bol brzucha bierz nospe. Nie cierp tylko weź. Do 6 tabletek dziennie można (nospa forte 3tab). Bierzesz magnez?
dzięki. nie biorę magnezu, a powinnam? Biorę tylko floik i Crinone ( progesteron).

Anika wierzę mocno w Twojego kropka! Jest dzielny, jak mama :tak:Poradzi sobie :)
Monia wizyta tuż, tuż :biggrin2: Jak ta twoja klinika się nazywa? Bo w rankingu skuteczności jakaś klinika na "A" z Krakowa byłą w czołówce.
W ogóle chciałam się umówić do gina z Medicoveru, rozwijam listę lekarzy a tam...dr KAROLINA :D Umówiłam się do niej:D A co :p Pójdę pogadać, zapytam ją też o tą laparo (ale do tamtego doktorka ze szpitala też idę) i może coś się dowiem, jak wygląda sytuacja w Invikcie. Taka trochę podpierducha, nie wizyta ale co tam,mam akurat wolne :p

ARTVIMED :) Jeśli to ta to się cieszę :p
O widzisz :) To fajnie, pewnie idź :) Tylko ją tam przyciśnij, konkretnie wypytaj :) :) :)

martka, wow!!!! Jaki czad!!! TRZYMAM KCIUKI KOCHANA I DAWAJ ZNAĆ ;)

kachna, megi, oby....... :) choć na l4 się nie wybieram (tzn wybieram, ale takie oszukane :p co by mieć więcej środków:p)

Monia szczęściara z Ciebie! :p ARTVIMED na drugim miejscu ze skutecznością 40%!!!
Dla porównania "nasza" Invicta na miejscu 28 ze skutecznością 23%...

Także kciuki za Ciebie!

Monia szczęściara z Ciebie! :p ARTVIMED na drugim miejscu ze skutecznością 40%!!!
Dla porównania "nasza" Invicta na miejscu 28 ze skutecznością 23%...

Także kciuki za Ciebie!

Wow... no to super, dzięki za wieści!
A gdzie znalazłaś ten ranking? Bo ja szukałam, ale coś inne dane mi wyskakują...
Dopiero na 28...? o matko...
Właśnie tego doktorka chwalą bardzo u którego jestem (też przypadkowo, bo co prawda chcieliśmy się do niego umówić, ale miejsca były dopiero za 2 m-ce i mieliśmy być u jakiejś babki, ale miała jakieś szkolenie i zmienili nam termin). Także może tak miało być, jestem dobrej myśli :)

reklama
Do góry