Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie po 13 tygodniu kazala kupic witaminy i zazywac :-) zazywalam wczesniej, ale mialam wymioty od tego. Dzis zaczelam 14 tydzien i powinnam, ale z racji tego, ze mam duzo pracujacych dni, to wezme dopiero w przyszlym tygodniu :-)Bierzecie jakieś witaminy.
Ja biorę tylko kwas foliowy, a zapomniałam ostatnio ginki zapytać czy jakieś witaminy sobie kupić
biore femibion z dha, oprucz tego mam jescze brac kwas foliowy do 20 tyg, duphaston tez do 20 tyg i endokrynolog zalecila mi wit d3 bo biore rowniez eutyroxBierzecie jakieś witaminy.
Ja biorę tylko kwas foliowy, a zapomniałam ostatnio ginki zapytać czy jakieś witaminy sobie kupić
na co idziecie?ja z mala na alvina sie wybieram w nastepnym tyg, a plany walentynkowe zadneA ja w związku z walentynkami i brakiem męża idę z moim małym mężczyzna do kina a co będziemy sobie żałować. a wasze walentynkowe plany?
A u mnie dla odmiany ruch jak w Paryżu masakra od 12 to drzwi na obrotowe moge wymienic moze teraz dadza chwile odsapnąćAle dzis nudno w pracy. Nie ma ludzi i tylko czekam na 18, bo szef pozwolil mi wyjsc godzine wczesniej :-) pozniej 2 dni wolne i znowu 3 dni do pracy. TAkze mam dlugi walentynkowy weekend w pracy :-) jutro jade na czczo zrobic badanie tsh :-)