reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
margerrita co do Zusu... byłam w Zusie to mi ta kobieta powiedziała ze przepisy się zmieniły i oni sami dobrze nie wiedzą i kazała przyjść w maju... a w maju to mi już za późno.
Dzwoniłam do Warszawy po godzinie czekania kobieta powidziala ze jej się wydaje "coś tam" ale nie powiedziała na 100%
Nie wiem o co chodzi z tą magiczna data? nie wiem co miałaś na myśli? ;)

Margerrita ale Ty bedziesz miała napewno liczone z etatu a ja tylko z działanosci ( w szpitalu pracuje też na działanosci wiec ja mam 100% z dzialnosci)

zadzwoniłam do kierowniczki i do koleżanki z pokoju, powiedziałam o zwolnieniu. przyjęli ok także teraz całkowite odprężenie od pracy..
dalej mnie brzuch boli. oby w końcu minęło.

Julka lez odpoczywaj nie martw się wszystko będzie dobrze...

[emoji6]

Ja mam dziś wilczy apetyt.

Jak myślicie bo dużo czytam ze kobiety w ciąży nie powinny jeść wątrobki a mnie tak naszło na smażona albo na gulasz.. wątroba ma witaminę A co nie jest wskazane żeby dużo jej przyjmować. I już sama nie wiem...

zadzwoniłam do kierowniczki i do koleżanki z pokoju, powiedziałam o zwolnieniu. przyjęli ok także teraz całkowite odprężenie od pracy..
dalej mnie brzuch boli. oby w końcu minęło.
Teraz odpoczywaj, przede wszystkim zwolnisz tępo i na pewno wszystkie bole ustąpią:)
Ale sporo starszy jest dzidziuś skoro wg usg to 19tc

Julka zarzadzam pelen relax!
Jolcia Ami ma juz 5.?! G wyszly ostatnie w zeszlym miesiacu i to z bolem placzem noce zarwane...

ja tez mialam 3 wklucia. U nas to norma dla wszystkich. nie bylo lekko...

reklama
Julita no sporo aż lekarz się zdziwił. wzrost na poczatek 19 tc a brzuszek na końcówkę 18 tc. sporo przyspieszył od ostatniej wizyty bo przez 2 tygodnie urósł prawie 4 cm a to na ten etap naprawdę sporo. mówił ze może być po prostu duży jeżeli ma po kim. ja mam niecałe 170 cm a mój niecałe 180 cm wiec raczej nie mamy sporo ale dziadki wysokie :) najważniejsze że z nim ok i kamień z serca mi spadł bo ja już miałam czarne mysli. w sobotę mam ostatni egzamin i o studiach na ponad miesiąc zapominam ;)

Do góry