Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedna. Ile Lenka ma lat?Witam się kochane
Moja Lenusia ma ospę, dzisiaj rano się obudziła cała w kropki, ale co dziwne Martynka starsza nie ma a chodzi do przedszkola non stop i sporo dzieci miało ospę a Ona nie, rykoszetem na Lenkę padło, odbiera zawsze ze mną Marti z przedszkola i tam pewnie załapała. Ale taka biedna jest malusia a krostek do czorta, nawet na pipci ma biedactwo moje. Choć pewnie teraz to i za chwilę Martysia będzie miała.
Stawiam że to więzadełoHej dziewczyny!
Hope, oby mało swędziało, bo to najgorsze jest. Czasami ciężko małe dziecko upilnować - moja ma pamiątkę w postaci dziurki na nosie. Też przechodziła w wieku 2 latek.
Mnie od dwóch dni kłuje z kolei w podbrzuszu po lewej stronie, jakby kolka, ale nie jestem pewna. Promieniuje na lewą nogę, a czasami zamienia się w taki tępy ból. Mam nadzieję, że to też tylko kwestia ucisku nerwa.
A powiedzcie mi -jak mieszkam gdzie indziej niż zameldowanie musze zusowi zgłaszać ? czy wystarczy im na druku tylko inny adres? ....ja to dopiero jestem przekręt co do l4...hehehhe A jak sie ma "chodzące" l4 to co?
Ja wczoraj miałam ochotę na paczką i zjadłam oczywiście, chociaż miałam nie jeść słodyczy bo moja giną powiedziała że generalnie powinnam przytyc ok 2 kg na miesiąc a ostatnio wskoczyly mi aż 4, wiec muszę przystosować z dogadzaniem sobieCzesc dziewczynki.
Duzo zdrowka dla Ami i dzieciatka z ospa!
Siedze od rana w pracy i marze o paczkach..... nic nie moge zrobic bo ciagle o nich mysle....
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma migreny i bole glowy w ciazy ktorych wczesniej nie miala? Ja mam juz serdecznie doscprawie codziennie boli mnie glowa a raz w tygodniu mam migrene. Nie udalo mi sie umowic neurologa przez NHS (odpowiednik NFZ) wiec ide jutro prywatnie, mam nadzieje,ze to tylko przez ciaze a nie cos powazniejszego bo trwa to odkad zaszlam w ciaze
![]()
Ja miewam bóle głowy teraz ale częściej miałam początku ciąży. Pewnie to przez ciąże. Organizm pracuje na wyższych obrotach. Mnie to ogólnie boli wszystko od kości po głowę [emoji6]Czesc dziewczynki.
Duzo zdrowka dla Ami i dzieciatka z ospa!
Siedze od rana w pracy i marze o paczkach..... nic nie moge zrobic bo ciagle o nich mysle....
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma migreny i bole glowy w ciazy ktorych wczesniej nie miala? Ja mam juz serdecznie doscprawie codziennie boli mnie glowa a raz w tygodniu mam migrene. Nie udalo mi sie umowic neurologa przez NHS (odpowiednik NFZ) wiec ide jutro prywatnie, mam nadzieje,ze to tylko przez ciaze a nie cos powazniejszego bo trwa to odkad zaszlam w ciaze
![]()