iwonaimaja
Fanka BB :)
musiałabyś zadzwonić do ZUSu ja tymczasowo zameldowałam się tutaj ale to jest nasze mieszkanie tylko nie chcę mieć meldunku stałego w tym mieszkaniua muszę to gdzieś zgłaszać czy tylko przy wypisywaniu l4 daje inny adres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musiałabyś zadzwonić do ZUSu ja tymczasowo zameldowałam się tutaj ale to jest nasze mieszkanie tylko nie chcę mieć meldunku stałego w tym mieszkaniua muszę to gdzieś zgłaszać czy tylko przy wypisywaniu l4 daje inny adres?
Moja gina wcześniej też nic nie powiedział, a kiedy zapytałam się w którym tygodniu możemy się dowiedzieć to powiedziala że po 20 tc. Teraz bylam w 18 i od razu zapytała się czy chcę poznać płeć, bo ładnie się ustawił. Tez wydaje mi się, że zależy od ułożenia dziecka i od sprzętu.tak sie zastanawiam..czy pojsc sie zapisac do ginekologa innego aby sprawdzic czy ten moj to jest taki n a prawde fajny jak mi sie wydaje..wiele osob w 16 tygodniu mowi ze zna juz plec..a ja niebo musze czekac na polowkowe badania gdzie zbadaja bardzo dokladnie wszystko...i teraz nie wiem czy czekac na polowkowe czy isc gdzie indziej sprawdzic juz..hmmmm
To u mnie chyba odrazu rozkładał nogi bo jeden i drugi lekarz odrazu na początku usg stwierdzili ze chłopak, mój oczywiście twierdzi ze to przez to ze został dobrze obdarzony przez naturę jak i tatuś haha a tak poważnie to dużo zależy od tego jak się ułoży no i od sprzętu ale ogólnie jakby dzidzia współpracowała to powinien być w stanie określić. ja teraz zmieniłam lekarza ale u mnie to inna historia
no własnie mnie to kontrolowanie ciężarnej na l4 zastnawia... większość z nas ma chodzące więc po co sprawdzają? Jak któraś ma leżące plackiem to raczej na patologii ciązy leży a nie w domu... Ja mam męża tylko w weekendy, dwoej dzieci które ciągle gdzies muszę zawozić. Skoro l4 zobowiązuje do nieopuszcania domu to mąż powinien wziąć opiekę?A powiedzcie mi -jak mieszkam gdzie indziej niż zameldowanie musze zusowi zgłaszać ? czy wystarczy im na druku tylko inny adres? ....ja to dopiero jestem przekręt co do l4...hehehhe A jak sie ma "chodzące" l4 to co?
czytałam artykuł , że u kobiet w ciąży mogą się pojawić migreny nawet jeśli wcześniej nigdy nie miały a u tych, które miewały dość często ustępują.. postaram się znaleźć dla Ciebie ten artykuł.Czesc dziewczynki.
Duzo zdrowka dla Ami i dzieciatka z ospa!
Siedze od rana w pracy i marze o paczkach..... nic nie moge zrobic bo ciagle o nich mysle....
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma migreny i bole glowy w ciazy ktorych wczesniej nie miala? Ja mam juz serdecznie doscprawie codziennie boli mnie glowa a raz w tygodniu mam migrene. Nie udalo mi sie umowic neurologa przez NHS (odpowiednik NFZ) wiec ide jutro prywatnie, mam nadzieje,ze to tylko przez ciaze a nie cos powazniejszego bo trwa to odkad zaszlam w ciaze
![]()