reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia to dbaj teraz o siebie, bierz wszystkie suplementy, wysypiaj się, może jakiś sporcik, żebyś była w mega formie:)

Witam,

Szalejecie! 20 stron :-)
Przebrnelam, zacytowałam, a w wiadomości żadnego cytatu! Także lecę z pamięci :-)

Gosiu, być może i nie potrzebny clexane będzie, nie wiem... Ale zastanawiam się nad mutacją... Mam obie C677T i A1298C...
W dodatku... Maciej, mimo wady, odejścia wód w 17 tygodniu urodził się z odpowiednią wagą na dany tydzień ciąży, z Miłoszem było inaczej... W ciągu 4 ostatnich tygodni przybrał zaledwie 70-90 g...

Bertha, pamiętam, że miałam coś napisać. Ale nie pamiętam co :-)

Arda, ja jak umawiałam się na histeroskopie, to z dokładnością patrzyli by było to po @
Później wszystko gorzej niby widać

Pozdrawiam wszystkie :-)

Agnieszka dobre wiesci przynosisz zaciskam kciuki

Ja bylam u ginekolog, powiedziala ze jak najbardziej bez zelaznego zestawu nawet nie ruszamy! Ale niewie czy da rade na ryczalt...
Do tego bedziemy obserwowac cykl...niepodoba jej sie:/ zobaczymy co z tego bedzie

Agnieszka ogromnie sie ciesze ze wszystko dobrze bo oststnio tu troche smutnego zamieszania weszlo!

Strawbelka tez mialam sono droznosc robiona przez samego "wielkiego" Przybycienia i spojrz ;-) nie wiem czy pamietasz jak mi mowil ze zostane z ta rurka od kontrastu i zolnierzyki bedziemy tedy wpuszczac az sie uda :-D wiec niczym sie nie przejmuj :-*

a co do Fondie to kosmki parafinowe mozma oddac w kazdej chwili bo ja tak u patologa wybieralam nawet po 5latach jesli sa w parafinie a przy lyzeczkowaniu zazwyczaj sa. Mi Przybycien kazal wyslac, wiec nic straconego. A swoja droga piszesz ze oba kropki odeszly w 9tyg. a w styczniu jeden juz nie mial akcji serduszka, 04.02 po wizycie zanikal a teraz mial 9tyg? czy znowu cos nie rozumiem? Przykre to wszystko :-(

a mi znowu katar wrocil, juz nie mam sily bo chyba cala ciaze przesmarkam :-( 5tyg.z malymi przerwami, ale jesli moje witaminki zjada moj bokser choc lepiej pilkarz to niech je do woli ;-) co radzicie na katar?

Ostatnia edycja:
Jak już coś robić dobrze to od a do z. Agnieszka bardzo ciesze , że wszystk jest ok. I takich wiadomości potrzebujemy.

Podpisuję sie pod tym co napisałaś. Ja żałowałam ,ze nie wiedziałam co się stało w lipcowym zakończeniu ciąży ,co było powodem.

może jakiś sporcik, żebyś była w mega formie:)
I mi sie przypomniało po co ćwiczę . Dzięki ;) bo chęci już mi zanikały.

Nafoczka chyba Fondie chodziło o to że wcześniejszą ciążę zakończyła w 9 tyg?
PS, też byłaś w Krakowie na allo za 400zł?

Kwiatuszek przypomnij mi swój plan działania.

Beata. Ja czekam na @. Ma byc w przyszlym tyg. Pptem od 3dc do 7dc lamette. W 9dc monitoring i jak bedzie dobrze zastrzyk na pęknięcie. Po potwierdzonej owu leli na podtrzymanie.

reklama
Ewa, im wczesniej po @, tym lepiej - wiem, ale zjawic sie franca musi. Do jutra ma czas :) to CALE 2 dni.

Dzien dobry dziewczyny :) witam sie sobotnio!

Do góry