paula_dabro
Fanka BB :)
Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać 
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Plamienie brązowe czy z krwią? Jeszcze leci? Ja miałam wDziewczynki czy Wam zdarzyło się mieć jakieś plemienia na tym etapie ciąży? Mnie właśnie się to przytrafiło, mam nadzieję że to jednorazowo i więcej się nie powtórzy. Martwie się strasznie...nie wiem co może być przyczyną!
Raz w 14 tyg zdarzyło mi się już płomienie,bylam wtedy w szpitalu,niby nic niepokojącego nie zauważyli. A przyczyną wtedy najprawdopodobniej było przemęczenie. Teraz nie mogę szukać przyczyn w przemęczeniu bo jestem na l4 i naprawdę dużo odpoczywam...kurcze nie wiem co myśleć a wizyta dopiero za 2 tyg może to wczorajsze "przytulanie" z mezem...hmmm sama nie wiem..
Plamienie brązowe czy z krwią? Jeszcze leci? Ja miałam w
14 tyg bo był krwiak. Ale przyczyn może być wiele. Było obfite? Zapisz się na wcześniejszą wizytę może.
Ja miałam w weekend upławy pod barwione na brzoskwiniowo może lekko różowo ale przeszło. Dziś czysto. A przez ostatnie dni miałam krwotoki z nosa i to silne. Wiec myślę że śluzówka jest mocno przekrwiona i żyłki pękają bo krwotoki minęły i te upławy tez.Dziewczynki czy Wam zdarzyło się mieć jakieś plemienia na tym etapie ciąży? Mnie właśnie się to przytrafiło, mam nadzieję że to jednorazowo i więcej się nie powtórzy. Martwie się strasznie...nie wiem co może być przyczyną!
Raz w 14 tyg zdarzyło mi się już płomienie,bylam wtedy w szpitalu,niby nic niepokojącego nie zauważyli. A przyczyną wtedy najprawdopodobniej było przemęczenie. Teraz nie mogę szukać przyczyn w przemęczeniu bo jestem na l4 i naprawdę dużo odpoczywam...kurcze nie wiem co myśleć a wizyta dopiero za 2 tyg może to wczorajsze "przytulanie" z mezem...hmmm sama nie wiem..