reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hello,

Wyslalam wlasnie zaproszenie do GRUPY "Nasze Historie" w ktorej sa one opisane do:

Madzionga,moniusia,magda24,niebajka,najki,ilka,hess ma_rta,iga ewelin,megi,kachna,aniolkowa mama,

musicie zaakceptowac moje zaproszenie i w ten sposob bedziecie mialy staly dostep do informacji.

Gdybyscie nie mogly sie polapac,piszcie do Magdy24(przerobila i dziala) ja musze sie znowu ewakuowac.

Reszte jutro albo dzisiaj w nocy...;)

Gdyby nasze nowe dziewczyny chcialy tez dolaczyc prosze o info na pr.
Ja zaproszenia nie dostałam:D

Dziękuję Wam !!! Za tydzień mam spotkanie ze swoją panią doktor, mam nadzieję, że ona mnie uspokoi. Tylko brać duphaston, prolutex i tyle czy walić jeszcze luteine ? Co myślicie ?

Annemarie jesteś niesamowita, grupa wyglada swietnie. Wielkie brawa za pomysł i poświęcony czas

Anika ja miałam krwiaka od 6 tyg ciazy do samego konca czyli 13tygodnia, w 12 zaczął dopiero sie zmniejszać a tak to sie powiększał i malał, powiększał i malał i tak w kółko. Krwawiłam tyle że dziwie sie, że transfuzji nie miałam. Okropne jest to cholerstwo i w sumie wiele zależy od maluszka czy jest silne i sie nie da. Trzymam za Ciebie kciuki za całego serducha żeby jak najszybciej sie ten krwiak ewakuował. kropek musi zostać z Tobą!!!! Ja tez nie wstawałam w ogóle, tylko na siku, nawet bałam sie chodzić pod prysznic, wstawaj ostrożnie żeby macica nie była narażona na przeciążenie. Ale to wszystko pewnie juz wiesz! Trzymajcie sie!!

Madzionga gratuluje dwóch bąbelków i mam nadzieje że bedzie jak u kachny i że drugi dogoni pierwszego :-)

Witam nowe dziewczyny i zycze powodzenia!

Zadam głupie pytanie. Odkąd jestem w ciąży to biorę tylko prysznic. Ale marzy mi się wejść do wanny:D Jak myślicie minut kąpieli zaszkodzi?;> W piatek zaczynam 16 tydzień

reklama
Zadam głupie pytanie. Odkąd jestem w ciąży to biorę tylko prysznic. Ale marzy mi się wejść do wanny:D Jak myślicie minut kąpieli zaszkodzi?;> W piatek zaczynam 16 tydzień

Nikaaa no pewnie ze mozesz! Tylko zeby woda nie byla za goraca. Ja w ciazy smigalam na basen, wiesz jak moj maly wtedy kopal i fikal. Zupelnie inaczej w wodzie :-) :-) :-)

Do góry