reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zadam głupie pytanie. Odkąd jestem w ciąży to biorę tylko prysznic. Ale marzy mi się wejść do wanny:D Jak myślicie minut kąpieli zaszkodzi?;> W piatek zaczynam 16 tydzień

Nikaaa ja sie dopiero niedawno odważyłam wziac kąpiel (tez brałam prysznic), można brać kąpiel byle nie była za gorąca. Ja zawsze uwielbiałam gorące kąpiele i dla mnie "ciepła" kąpiel jest tylko kilka minut bo zaraz mi zimno

reklama
nikaa- mozesz brać kąpiele. Ja, podobnie jak aniołkowa.mama uwielbiam gorące kąpiele, więc brałam tylko prysznic do bodajże 6 m-ca.

Witam nowe koleżanki!

moniusia, wpisz mnie do kalendarza - 24 luty - laparoskopia, usuwanie wodniaka

Nikaaa ja sie dopiero niedawno odważyłam wziac kąpiel (tez brałam prysznic), można brać kąpiel byle nie była za gorąca. Ja zawsze uwielbiałam gorące kąpiele i dla mnie "ciepła" kąpiel jest tylko kilka minut bo zaraz mi zimno

Już po kąpieli:D Ale też tylko kilka minut bo właśnie temperatura 37 jak pisze na internecie jest dla mnie lodowataa:D

reklama
Do góry