heloooooooooołłłłłłłłł:-):-):-)
gosiu trzymaj się kochana, trzymam kciuki za szybki powrót Twojej siostry do zdrowia, będzie dobrze. Ja też się poparzyłam jak byłam w 3 klasie podstawówki, wylałam sobie wrzątek na stopę. Pamiętam że przez 2 lata moja mamuś zawsze rano i wieczorem przez kilkanaście minut moczyła mi nogę ( przy okazji obie:-)) w misce z ciepła wodą a potem dość długo wcierała oliwkę, nie wiem czy pamiętasz ale była kiedyś taka oliwka Jacek i Agatka-innych wtedy nie było. Mamuś była konsekwentna w swoich poczynaniach i pilnowała tego " zabiegu" bo ja byłam takie żywe sreberko i nie mogłam usiedzieć chwili, co dopiero moczyć nogi przez kilkanaście minut:-). Suma sumarum poparzenie było bardzo poważne a ja nie mam w ogóle śladu

, gdyby nie te zabiegi to japonek bym w życiu nie założyła, bo blizna byłaby potworna. Zapytajcie lekarza o oliwkę, u mnie pomogło i to w 100 procentach.
wagnies egzaminki z prawa handlowego, publicznego prawa gospodarczego i prawa morskiego. Same kobyły, fakt że na koła trochę się uczyłam więc niektóre rzeczy tylko do powtórki, ale czuję że generalnie będzie masakra!!!!! Pierwsze starcie w tą niedzielę, dzięki za kciuki:-)
puchatko mam nadzieję że moje przytulanka będą owocne:-) wczoraj udało mi się upolować Mojego, chociaż był bardzo zmęczony, w sumie to tylko tak mówił bo chciał się podroczyć;-) mam nadzieję że humor dopisuje, uśmiechnij się i pozdrów Bazylka od cioci
ewcia dzięki za kciukasy, całusy dla Matiego
kiniusia i co tam ? wiadomo już coś????
cloe witam ,bo nie miałyśmy jeszcze przyjemności wymieniać postów:-)
ataata moim zdaniem to ty chudzinko dużo nie przytyjesz, zobaczysz że pod koniec to będziesz miała tylko śliczną piłeczkę z przodu, a z tyłu nikt nawet się nie skapnie że jest dzidzia. Nie wiem, ale ponoć szczupłe dziewczyny tak mają:-), buziaki
niesamowita u nas w Gdyni też jutro jakieś koncerty, dziś jak przechodziłam koło Skwerku to Perfect miał próbę, tylko że ja będę gnić w chałupie i zakuwać

a ty wybaw się za mnie:-)
isikorka jak tylko będziesz miała neta to zaglądaj, no kochana- zaczął się czewiec, w tym miesiącu Twój ślub:-):-):-) a u mnie 3 rocznica ślubu 18 czerwca
asiu udanej rocznicy życzę i gratuluję takiego stażu:-)
bastra co tam u Ciebie słychować:-)

meggi mam nadzieję że trafisz na dobrego doktorka, nic się nie martw, będzie oki
kindzia a Ciebie gdzie wywiało
sreberko macham i pozdrawiam i dlaczego tak rzadko bywasz na naszym wątku?
izabelko pozdrowienia dla Oskarka, jak tam w pracy? mam nadzieję że dzieciaki grzeczne:-)
idę dziewczynki zakuwać bo mam wyrzuty sumienia że wzięłam dzień wolny i się obijam zamiast się uczyć:-) ale bb to nałóg, więc nie mogłam się powstrzymać żeby nie zajrzeć;-) buziaki