reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

"Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. "
Peter Rosegger

Cześć dziewczynki :-)
Echhhhhh fatalny dzień. Nie dość ze pada i pochmurno to jeszcze obudziłam sie z takimi zawrotami głowy i mdłościami że pierwsze co zrobiłam jak przyjechałam do pracy to zaliczyłam toaletę .Bleeeeeee Brzuch mnie boli jak na @.Ale ta wstręciucha była u mnie 19 maja :-(. Może to przemęczenie...nie wiem. Za to było tango przytulango i jest extra .
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :-D:tak:
Miłego spędzania pozostałego dnia dzidziusia :-)
Idę się położyć ,zaglądnę później . Buziaki ;-):-)

reklama
A to coś na poprawę humoru :-):-):-)

JAK SPŁAWIĆ DOSTAWCE PIZZY

01. Zakończ rozmowę mówiąc jak w filmie: Proszę pamiętać, nigdy nie było tej rozmowy.

02. Powiedz, że na drugiej linii masz konkurencyjną pizzerię i wybierzesz tą, która zaoferuje niższą cenę.

03. Odpowiadaj na pytania pytaniami.

04. Używaj bardzo mądrych słów. (Np. Wszystkie inne półprodukty to są imponderabilia).

05. Zażycz sobie, żeby tym razem ciasto było na wierzchu.

06. Złóż swoje zamówienie śpiewając na melodię swojej ulubionej piosenki (wskazany heavy metal).

07. Przeliteruj wszystkie składniki (Np. oliwki - O jak Olgierd, L jak Leon itd.).

08. Jąkaj się na literze "P".

09. Zapytaj się przyjmującego/przyjmującą zamówienie, jak jest ubrany/ubrana.

10. Powiedz przyjmującemu/jącej zamówienie, że jesteś w depresji i po prostu chcesz z kimś pogadać.

11. Zmieniaj ton głosu co 5 sekund.

12. Zacznij od słowa: Chciałbym..., później uderz się w policzek i powiedz: Nie chciałbyś!

13. Zapytaj się, czy wypożyczają pizzę.

14. Zapytaj, czy możesz zatrzymać pudełko po pizzy. Kiedy usłyszysz, że tak - odetchnij z ulgą.

15. Poproś o wstrząśniętą, nie mieszaną.

heloooooooooołłłłłłłłł:-):-):-)

gosiu trzymaj się kochana, trzymam kciuki za szybki powrót Twojej siostry do zdrowia, będzie dobrze. Ja też się poparzyłam jak byłam w 3 klasie podstawówki, wylałam sobie wrzątek na stopę. Pamiętam że przez 2 lata moja mamuś zawsze rano i wieczorem przez kilkanaście minut moczyła mi nogę ( przy okazji obie:-)) w misce z ciepła wodą a potem dość długo wcierała oliwkę, nie wiem czy pamiętasz ale była kiedyś taka oliwka Jacek i Agatka-innych wtedy nie było. Mamuś była konsekwentna w swoich poczynaniach i pilnowała tego " zabiegu" bo ja byłam takie żywe sreberko i nie mogłam usiedzieć chwili, co dopiero moczyć nogi przez kilkanaście minut:-). Suma sumarum poparzenie było bardzo poważne a ja nie mam w ogóle śladu:happy::happy::happy:, gdyby nie te zabiegi to japonek bym w życiu nie założyła, bo blizna byłaby potworna. Zapytajcie lekarza o oliwkę, u mnie pomogło i to w 100 procentach.

wagnies egzaminki z prawa handlowego, publicznego prawa gospodarczego i prawa morskiego. Same kobyły, fakt że na koła trochę się uczyłam więc niektóre rzeczy tylko do powtórki, ale czuję że generalnie będzie masakra!!!!! Pierwsze starcie w tą niedzielę, dzięki za kciuki:-)

puchatko mam nadzieję że moje przytulanka będą owocne:-) wczoraj udało mi się upolować Mojego, chociaż był bardzo zmęczony, w sumie to tylko tak mówił bo chciał się podroczyć;-) mam nadzieję że humor dopisuje, uśmiechnij się i pozdrów Bazylka od cioci:tak:

ewcia dzięki za kciukasy, całusy dla Matiego:tak:

kiniusia i co tam ? wiadomo już coś????

cloe witam ,bo nie miałyśmy jeszcze przyjemności wymieniać postów:-)

ataata moim zdaniem to ty chudzinko dużo nie przytyjesz, zobaczysz że pod koniec to będziesz miała tylko śliczną piłeczkę z przodu, a z tyłu nikt nawet się nie skapnie że jest dzidzia. Nie wiem, ale ponoć szczupłe dziewczyny tak mają:-), buziaki:tak:

niesamowita u nas w Gdyni też jutro jakieś koncerty, dziś jak przechodziłam koło Skwerku to Perfect miał próbę, tylko że ja będę gnić w chałupie i zakuwać:baffled: a ty wybaw się za mnie:-)

isikorka jak tylko będziesz miała neta to zaglądaj, no kochana- zaczął się czewiec, w tym miesiącu Twój ślub:-):-):-) a u mnie 3 rocznica ślubu 18 czerwca

asiu udanej rocznicy życzę i gratuluję takiego stażu:-)

bastra co tam u Ciebie słychować:-) :confused::confused::confused:

meggi mam nadzieję że trafisz na dobrego doktorka, nic się nie martw, będzie oki:tak:

kindzia a Ciebie gdzie wywiało:confused:

sreberko macham i pozdrawiam i dlaczego tak rzadko bywasz na naszym wątku?

izabelko pozdrowienia dla Oskarka, jak tam w pracy? mam nadzieję że dzieciaki grzeczne:-)

idę dziewczynki zakuwać bo mam wyrzuty sumienia że wzięłam dzień wolny i się obijam zamiast się uczyć:-) ale bb to nałóg, więc nie mogłam się powstrzymać żeby nie zajrzeć;-) buziaki

O rany Bastra:-D ale wtedy to na mur beton posądzą o roztroj nerwowy ( delikatnie mówiąc;-)):-D:-D:-D
Pogoda u nas piekna, słoneczko przebija się przez chmurki jest wsam raz ciepło by dziecie moje hasało po dworze tylko w bluzeczce z długim rekawkiem :tak: Choć właśnie widzę że nadciągaja czarne chmury więc chyba za szybko pochwaliłam:no:
Chwilami zastanawiam sie jak to będzie z dwójką maluchów. Z Julka w ciąży cały czas spałam teraz to nie przejdzie, nie przy moim dziecku:no: a z drugiej strony jeśli skupię sie na negatywach to na drugiego potomka nigdy nie będzie odpowiedniego momentu

bastra na pewno wiesz że można mieć @ i być w ciąży:-):-):-) kto wie, może tak jest właśnie z Tobą? objawy iście ciążowe, a może zrób test, co Ci szkodzi, pozdrawiam

Już kupiłam ale będę robić jutro rano. Nie robie sobie nadziei jak będzie to super a jak nie to dalej będziemy się przytulać :-) sama radość. Idę zrobić jedzonko mężusiowi bo przyszedł z pracy.

Ataat czy mi sie wydaje czy ty ostatnio zadziej na bb bywasz bo na głowny to ja już Cie "wieki" nie widziałam :tak:
a waga sie nie przejmuj swoje przytyjesz :cool2:

Dokładnie Sreberko... ostatnio na bb żadziej bywam, a jeśli nawet bywam często to raczej sie nie odzywam...:-( Niewiem jakiś taki chumor mam do d*** i raczej niemam nic do powiedzenia. A często jak mam coś do powiedzenia to sie wole w język ugryźć niż potem żałować, że powiedziałam coś jędzowatego... bo ostatnio jestem właśnie taka wredna, byle czym sie wkurzam, rozżalam itp... więc wole sie nie odzywać wogóle.
A na głównym to już totalnie niemam co napisac, tam od początku jakoś czułam sie nieswojo:-(starałam sie tam wcisnąc nawet na siłe, ale to nie dla mnie:sick: to bez sensu.
No i tak to zemna właśnie jest:-(

Dobranoc dziewczyny

reklama
Witajcie dziewczynki. Od samego rana próbuje do was napisać ale BB zacina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Neta jeszcze mi nie odłączyli, nie wiem czemu ale dobrze,że jest :-D:-D:-D:-D:-D.

Do góry