Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, dwa razy. Jest ok, tzn nie mam przeciwciał, ale póki co jestem zdrowa.A robiłaś już badania na toxo?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny, jestem w szoku. Nieopatrznie na jednym z forum miłośników kotów, napisałam o swoich lękach i watpliwościach związanych z kotami. I wiecie co? Zostałam zlinczowana, zwyzywana od pier..., durnych, że nie powinnam mieć ani dzieci ani kotów. To najdelikatniejsze epitety. Szczęka mi po prostu opadła. Administrator forum na moją prośbę zareagował, ale szczerze? Zaczynam rozumieć, że tzw kociary w niektórych oczach uchodzą za co najmniej dziwne.... Dramat.
Przy podejrzeniu odejścia wód podobno crp jest normą bo w razie pęknięcia mogłoby dziecku ulec zakażeniu.A nie wiesz czy to CRP zawsze standardowo robią? Ja teraz jak bylam w szpitalu to nie robili mi a poprzednio zrobili ale nie wyszło na szczęście. Powodzenia będzie dobrze trzymajcie sie
Ja przez ponad dwa tygodnie czułam tylko przy spojeniu łonowym na dole teraz różnie, mam tylko nadzieję że nie obróci się.Dziewczyny, nie wiem czy już takiego tematu nie było kiedyś, ale mam takie pytanie. Czuję ruchy już jakieś 2 tygodnie, ale cały caluteńki czas czuję je tylko i wyłącznie w jednym miejscu. na dole po prawej. czy Wy też tak macie?