• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Z tego co wiem, nie wolno farbować. Chemikalia drogą wziewną mogą zaszkodzić ciąży.

Trzymam za wszystkie ciężarówki :)

Byłam w swoim HM - było 0 przecenionych spodni ANI jednej pary, sprzedawczyni nie wiedziała o czym mówię.
Też nie widziałam przecen jak byłam wczoraj, regularne ceny, ale spory wybór.

KasiaMarysia super, że wszystko jest dobrze z maluszkiem, to najważniejsze :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe wizyty :-) będzie dobrze, koniecznie dajcie znać :-)

Też zastanawiam się czy mogę farbować włosy. Ja to robię w domu, jak tylko na jeden kolor, podobny do mojego naturalnego ;-) używałam farby Loreal Excellence i chyba nie zawiera amoniaku. Muszę farbować, bo zaczynam zauważać jakieś siwe włosy gdzieniegdzie :-o ;-)

reklama
Tosia, ja farbuje od samego początku ciąży i w poprzednich też farbowałam włosy i jest ok. Nie bój się nie będziesz mieć rudego dziecka :-D:-p Ktoś sobie wymyślił, że farbujesz w ciąży włsy rude dziecko jest. Też muszę iść do fryzjera, aby na święta ładnie wyglądać.

KasiaMarysia, super że wizyta udana :)

Acgug, ja muszę mierzyć ciśnienie i to mnie czasami już zaczyna męczyć.

Co do zachcianek, to przy pierwszej córce jadłam ogórki kiszone i zagryzałam czekoladą, a z drugą córką ogórki konserwowe z chipsami :p Teraz na nic nie mam ochoty. Może trochę na grzybki marynowane. Tak to mało jem i wczoraj z ciekawości na wagę weszłam i zaczynam się martwić. Kilogram schudłam :/

Kasia, kciuki za wizytę :*

:)

Byłam w swoim HM - było 0 przecenionych spodni ANI jednej pary, sprzedawczyni nie wiedziała o czym mówię.[/QUOTE]

No właśnie nie w każdym H&M jest taki sam asortyment. W Warszawie na Targówku mają spory sklep i chyba mają ubrania H&M mama, muszę się w końcu wybrać

Tosia, ja farbuje od samego początku ciąży i w poprzednich też farbowałam włosy i jest ok. Nie bój się nie będziesz mieć rudego dziecka :-D:-p Ktoś sobie wymyślił, że farbujesz w ciąży włsy rude dziecko jest. Też muszę iść do fryzjera, aby na święta ładnie wyglądać.

[/QUOTE

Haha, rozbawiłaś mnie :D nie myślałam o rudym dziecku :)

KasiaMarysia gratki, nie martw się, że Maluszek śpi. Co ma co roboty ?? Rośnie sobie :tak: a z tej karty to ciężko mi coś wyczytać. A coś cię niepokoi??

Niepokoi mnie, że ta ciąża tydzień młodsza. Jak byłam ostatnio na usg prywatnie to był 12 tydz to mówiła że dziecko wygląda na 12 tydzień i 1 dzień to robiła usg przez brzuch, a dziś sondom i że tydzień młodsze według pomiaru. Wasze dzieci to kicaja, a moje takiej spokojne to mnie bardzo martwi.

Tosia, któregoś razu któraś z dziewcsyn o tym pisała :P

Acgug, oby szybko ból przeszedł.

Już się nie mogę doczekać jutra jak rogówkę przywiozą. Z M od paru dni na materacu śpimy i już plecy bolą.

Teraz farby do włosów już nie są takie szkodliwe jak kiedyś. A co do tych różnych zabobonów to już chyba tylko babcie wierzą. Mnie moja strasznie wkurza z tym. Ostatnio miałam pasek i była afera że dziecko się owinie pępowiną. W końcu jej powiedziałam, że chodzi do Kościoła a w gusła wierzy, a to jest wielki grzech.

reklama
Niepokoi mnie, że ta ciąża tydzień młodsza. Jak byłam ostatnio na usg prywatnie to był 12 tydz to mówiła że dziecko wygląda na 12 tydzień i 1 dzień to robiła usg przez brzuch, a dziś sondom i że tydzień młodsze według pomiaru. Wasze dzieci to kicaja, a moje takiej spokojne to mnie bardzo martwi.
Poczekaj jak zacznie Cię kopać w zebra albo po żołądku. Wtedy będziesz chciała żeby sobie słodko spało. Nie martw się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry