• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...

ckai3e3kikq3p3qp.png
Kciuki mocno zacisniete&&&&&&

reklama
Nadrobiłam was ;)

Wczoraj miałam wizyte. Jest ok. Maluch ma 37 mm, serducho pieknie pika. Oczywiście jakieś drożdżaki wyszły w posiewie, ale póki mam luteine nic z tym nie zrobimy. Poza tym z tego przejęcia ciśnienie u lekarza 150/80, a drugi pomiar 160/85 .... No i mam prikaz mierzyć cisnienie 3 razy dziennie. Chyba nie musze pisac ze po powrocie do domu mam 125/80? Co ja poradze ze wizyta mnie tak zestresowała. A dzis rano po przebudzeniu jeszcze niższe cisnienie ....
Gratulacje:biggrin2:
Ja tez mam nakaz mierzenia ciśnienia w domu. W pierwszej ciąży miałam gestoze i dlatego muszę pilnować ale na razie jest w normie:happy:
Pozdrawiam

reklama
Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.

Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Super, cieszę się, że w porządku :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry