paula_dabro
Fanka BB :)
Hope trzymam i ja :*&
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam dziś nie najlepszy humor. Głowa ćmi od rana i Martyna cofnęła się i siura pod siebie a nocnik to zło. Jakoś mi tak smutno.
Ja mam na obiad bitki czyli rozklepane miecho w sosie z ziemniaczkamił i surówkę z czerwonej kapusty z sosem czosnkowym którą uwielbiam. Może nie dotrwać do obiadu
Jedzenie poprawia humor :-)Needi jakie pyyyyyyyysznosci. Ja tez nie mam humoru. Leżę w łożku i nic mi sie nie chce. Nawet ugotować obiadu...ech ;(
Miałam nadzieję że ktoś spyta bo jest super.Dziewczyny, leżcie i odpoczywajcieTeż bym chciała
Poproszę przepis na surówkę!!!

Miałam nadzieję że ktoś spyta bo jest super.
Kapustę siekasz na takich podluznych okach solisz i czekasz około 15 min aż puści wodę. Odciskasz, skrapiasz cytryną taki jeden ścisk posypujesz lyzeczką albo półtorej cukru i zalewasz sosem czosnkowym.
Uwielbiam![]()
W szpitalu tylko raz, na sam koniec na obiad były ziemniaki, tak to makarony, jakieś dziwnie robione ryże etc. Nie masz pojęcia jak ja za tymi ziemniakami tęskniłamA u mnie dzisiaj na obiad gulasz z kaszą. Dawno nie robiłam a pozatym to coś innego niż ziemniaki![]()
Czosnek ok 3 ząbki bo lubię ostry, łyżka majonezu dwie śmietany 18% sól i pieprz do smaku. Ale jak do tej surówki to dosłownie szczypta soli do sosu bo kapusta już słona
A sos czosnkowy sama robisz? Jeśli tak to napisz jak, bo uwielbiamy takie surówki![]()