reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna zgłoś sprawe do administratora

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Dokładnie. Dlatego jak sie przejechałam kiedys wiec swoje wystawiam z opcja kup teraz tylko, a i tak cześciej przez olx bo prowizje sa na Allegro za duże. Jakos niektóre aukcje z licytacja ludzie kupują jak dla mnie za kwoty nieadekwatne do rzeczy ktore sa na aukcji, w cześć fajnych rzeczy zero zainteresowania. nastawiasz sie a potem snajperem ktos podpbija na koniec do dużych kwot....

U mnie to bitki:D
U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaam

Ojejusku ale się nazarlam!! Mielismy nigdzie nie isc, kupilam miesko zeby zrobic na patelni grillowej ale wyszlo ze swietowalismy tlusty czwartek ze znajomymi z meza pracy.. po dzisiejszym dniu, a raczej wieczorze to chyba ze 2kg wiecej bede miala :P jadlam rez pyszna salatke! Musze znakezc przepis na necie jak ja dokladnie zrobic bo polaczenie salat, roki itp z granetem jabłkiem, orzechami bardzo przypadlo mi do gustu :)

Milej nocki :)

U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaam

Ojejusku ale się nazarlam!! Mielismy nigdzie nie isc, kupilam miesko zeby zrobic na patelni grillowej ale wyszlo ze swietowalismy tlusty czwartek ze znajomymi z meza pracy.. po dzisiejszym dniu, a raczej wieczorze to chyba ze 2kg wiecej bede miala :P jadlam rez pyszna salatke! Musze znakezc przepis na necie jak ja dokladnie zrobic bo polaczenie salat, roki itp z granetem jabłkiem, orzechami bardzo przypadlo mi do gustu :)

Milej nocki :)
Zawsze się zastanawiam jak można jeść coś z granatem. Wypluwasz pestki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry