julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
zgadza się sprawa typowo do zgłoszenia...zagrała na współczuciu a to sprawa do zgłoszenia, skoro wygrałas aukcję jest Twoja, przeciez moze wysłac później?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadza się sprawa typowo do zgłoszenia...zagrała na współczuciu a to sprawa do zgłoszenia, skoro wygrałas aukcję jest Twoja, przeciez moze wysłac później?
A to nie może poźniej wysłać? Na spory ją od razuO mi własnie też.
Licytowałam ciuszki, cena wywoławcza 10zł, kup teraz 250zł. Byłam jedyną licytującą, aukcję wygrałam za 10zł. I co? I się pani wycofała... napisała, że jest z dzieckiem w szpitalu i nie ma kto rzeczy wysłac heh. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć .....
zwyczajnie nie wystawiła dolnej kwoty i sie obudziła z aukcją wygraną nie po jej myśli a teraz kombinujeTak jej napisałam. Wątpie, że odpisze. Dała ciała i teraz taki myk ....
U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaamU mnie to bitki![]()
Zawsze się zastanawiam jak można jeść coś z granatem. Wypluwasz pestki?U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaam
Ojejusku ale się nazarlam!! Mielismy nigdzie nie isc, kupilam miesko zeby zrobic na patelni grillowej ale wyszlo ze swietowalismy tlusty czwartek ze znajomymi z meza pracy.. po dzisiejszym dniu, a raczej wieczorze to chyba ze 2kg wiecej bede mialajadlam rez pyszna salatke! Musze znakezc przepis na necie jak ja dokladnie zrobic bo polaczenie salat, roki itp z granetem jabłkiem, orzechami bardzo przypadlo mi do gustu
Milej nocki![]()