reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

Dzień dobry świątecznie:)
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(

reklama
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(
Trzymam mocno kciuki:) wszystko bedzie dobrze. Musi byc.

mloda zona - tylko pamietaj przed pobraniem próbki moczu bardzo dokładnie umyc córcię woda z mydłem. Niestety u dziewczynek sporo zanieczyszczec zbiera sie na wargach sromowych i potem wyhcodzi w moczu duzo leukocytów a czasem nawet bakterie, podczas gdy sa to zanieczyszczenia zewnętrzne a nie skladniki moczu.

soglam - kciuki mocno zacisniete. Bedzie dobrze.

Mloda zona, soglam życze wam żeby wszystko było dobrze :) głowa do góry

Ja sobie zażyczyłam od mojego M, żeby mi ciasto z kremem upiekł (pierwszy raz w życiu) i wybrał cycki murzynki :D jak bedzie czym, to pochwale sie zdjeciem :p

będzie na pewno wszystko dobrze!!!!! trzymam kciuki &&&&&&

Wszystkiego najcudowniejszego Dziewczynki z okazji naszego święta! Radości, miłości, pogody ducha, spokojnej ciąży i szczęśliwego porodu zdrowego Dzieciaczka! :* <3

Mi mój mąż przyniósł śniadanko do łóżeczka i bukiet tulipanków i czekoladki :D Mojej Mamie też kupił, tylko bez śniadania :p

Młoda żona nic się nie dzieje, ciekawa tylko byłam, czy coś Cię uraziło czy coś :) Ale dobrze, że wszystko ok :*

Soglam trzymam kciuki za udaną wizytę, napewno z Dzidziem wszystko dobrze :)

Co do płci, to ja nie znam i myślę, że do połowy ciąży nie będę dociekać :) Wolałabym uniknąć pomyłki, chociaż i na etapie 20 tyg. może się zdarzyć pomyłka :)

Miłego dnia Kochane :* :)

ddf8db4e1ae29049db27c8ccb561a30c.jpg

Wszystkiego najlepszego, żeby nasi faceci nas wspierali i żebyśmy urodziły zdrowe dzieci :) życze tego wam i sobie :)

reklama
mloda zona - tylko pamietaj przed pobraniem próbki moczu bardzo dokładnie umyc córcię woda z mydłem. Niestety u dziewczynek sporo zanieczyszczec zbiera sie na wargach sromowych i potem wyhcodzi w moczu duzo leukocytów a czasem nawet bakterie, podczas gdy sa to zanieczyszczenia zewnętrzne a nie skladniki moczu.

soglam - kciuki mocno zacisniete. Bedzie dobrze.
Dziewczyny a czy ogólna morfologie to zawsze na czczo czy tylko jak glukoza i cholesterol?

Do góry